KNOPS Original Gehoorbescherming

921265

82.95
(incl. BTW)

KNOPS: De volumeknop voor je oren!

+

KNOPS Original Gehoorbescherming, De volumeknop voor je oren!

De Knops Original is een volumeknop voor je oren. Knops is de allereerste analoge hooroplossing, die in meerdere instellingen instelbaar is en hoogwaardige technologie gebruikt. Maar voor alle technologie in dit product zit er geen elektronica in. Knops vereisen noch batterijen, noch een app. En inderdaad, je kunt ze altijd en overal gebruiken.

Heb je vragen over KNOPS? Klik hier voor de uitgebreide uitleg!

De vier instellingen van Knops

De Knops-oordopjes bestaan uit vier instellingen die je helpen het geluid te verminderen. Stap 1 is de enige instelling die geen enkel geluid filtert en je alles luid en duidelijk laat horen. Hoewel deze stap geen filter gebruikt, is deze akoestisch afgesteld. Stap 2, 3 en 4 filteren respectievelijk 10dB, 20dB en 30dB (indicatief). U kunt gemakkelijk schakelen tussen de verschillende instellingen door aan de ring te draaien.

  1. Normaal geluid - 0 dB
  2. Rumoerig lawaai - 10 dB
  3. Live muziek - 20 dB
  4. Stilte - 30 dB

Het is eenvoudig om het volume van de oordoppen aan te passen. Met een simpele draai aan de knop kan er gewisseld worden tussen de verschillende standen. De oordoppen zorgen er niet alleen voor dat het geluid in iedere situatie gedempt kan worden, maar beschermen tegelijk tegen schadelijke geluiden.

Wanneer Knops te gebruiken

  • Op concerten, festivals en clubs (om je oren te beschermen)Op kantoor, co-work spaces en cafés (om niet afgeleid te worden en je werk gedaan te krijgen)
  • Tijdens bouwwerkzaamheden of werken met zware (luide) machines (om je oren te beschermen)
  • Tijdens het reizen (om te genieten van het lezen, werk of slaap)
  • Tijdens het studeren en het maken van een examen (om niet afgeleid te worden en in stilte te werken)

Wij leveren de KNOPS oordoppen Original en  de KNURLED ( ingewikkeld woord ) dat staat voor een volumerand met extra grip.

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling

Goed om te weten!

Klantbeoordelingen