Noizezz Premium Sleep gehoorbescherming voor slapen

921234

9.95
(incl. BTW)

Noizezz Premium Sleep slaapdopjes zijn unieke oordopjes om heerlijk rustig te slapen of te rusten. Ook geschikt om geluiden te blokkeren bij studie. Deze slaap dopjes blijven goed in het oor zitten. Doordat er 4 verschillende maten worden meegeleverd is er vast wel een set die bij u past....
+

Noizezz Premium Sleep slaapdopjes zijn unieke oordopjes om heerlijk rustig te slapen of te rusten. Ook geschikt om geluiden te blokkeren bij studie. Deze slaap dopjes blijven goed in het oor zitten. Doordat er 4 verschillende maten worden meegeleverd is er vast wel een set die bij u past.

Snurkende partner of binnenkort op vakantie? Deze slaapdopjes zijn een echte aanrader, vooral wanneer je een campingfanaat bent. Jouw buurman, die een tentje verderop slaapt, kan een behoorlijke snurker zijn. Of je zult het net zien: jouw hotelkamer grenst aan een drukke snelweg. Het is heerlijk om te kunnen horen, maar soms wil je niet alles meekrijgen… Gelukkig biedt NOIZEZZ sleep een uitkomst bij snurkgeluiden of overige geluiden die een goede nachtrust lastig maken. Met de oordopjes behoud je een goede nachtrust en kun je energiek en fit de dag weer in.

De NOIZEZZ Premium slaap oordopjes volgen de kromming van je gehoorgang. Dit zorgt dat ze heel fijn zitten. Je ontvangt vier maten slaap oordopjes in de verpakking (s t/m xl), zodat je zelf de juiste maat kunt bepalen.

Toepassingen:

  • Goede nachtrust
  • Snurkende partner
  • Slapen in een hotel of op de camping 

Dempingswaarden:

De dempingswaarden geven aan wat de minimale demping is in de hoge, midden en lage frequenties. De slaapdopjes hebben wij zodanig ontwikkeld dat de omgevingsgeluiden zoveel mogelijk gedempt worden maar het geluid van je wekkeralarm nog wel te horen is.

SNR= 21 dB H= 20 dB M= 21 dB L= 21 dB

H = Beschermingswaarde bij hoge frequentie

M = Beschermingswaarde bij middenfrequentie

L = Beschermingswaarde bij lage frequentie

SNR = Gemiddelde dempingswaarde

Let op! Met het dragen van slaapdopjes klinkt het geluid alsof het uit een andere kamer komt. Veel mensen die slaapdopjes aanschaffen zouden het liefst helemaal geen omgevingslawaai willen horen. Dit is helaas onmogelijk, want geluiden komen niet alleen niet binnen via je gehoorgangen, maar ook via je gehoorbeentje en hersenpan. Daarbij is het zo dat hoe meer het oor wordt afgesloten hoe duidelijker de geluiden uit het eigen lichaam hoorbaar worden. Hartslag en het ruisen van je bloed door de aderen gaan dan erg duidelijk hoorbaar worden en dat vindt niet iedereen prettig. Daarnaast moet je natuurlijk ook de wekker nog kunnen horen, of bereikbaar blijven voor alarmsituaties. Hoeveel demping de slaapdopjes geven is dus zorgvuldig uitgekiend. Dit levert in combinatie met de uitstekende pasvorm en het zachte materiaal maximaal comfort op.


Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling

Meer in deze groep

Goed om te weten!

Klantbeoordelingen

Nieuwsberichten