Noizezz Premium Strong gehoorbescherming

920061

24.95
(incl. BTW)

Noizezz Premium Strong gehoorbescherming wordt geleverd met 4 verschillende maten en 1 set filters speciaal geschikt voor motorrijden, elektrisch gereedschap, overgevoeligheid voor geluid en concentratieproblemen. De unieke filters behouden de spraakverstaanbaarheid. Hoog draagcomfort en steekt...
+

Noizezz Premium Strong gehoorbescherming wordt geleverd met 4 verschillende maten en 1 set filters speciaal geschikt voor motorrijden, elektrisch gereedschap, overgevoeligheid voor geluid en concentratieproblemen. De unieke filters behouden de spraakverstaanbaarheid. Hoog draagcomfort en steekt niet uit het oor.

Toepassingen:

  • Motor- of cabriorijders

De meest comfortabele universele oordop voor onder je motorhelm! Omdat de oordopjes niet uit je oren steken, heb je geen last van drukpijn. Door de bijgeleverde 4 maten, zit er altijd een maat bij die het beste past. Waardoor je lange ritten kunt maken zonder irritaties. Een "must have" voor iedere motor rijder. Ook leuk om cadeau te geven.


  • Klussen
    • Wanneer je gaat klussen met elektrisch gereedschap vliegen de decibellen rond je oren. Bescherm ze hiertegen.
  • Circuitbezoek
    • Het geluid van racende motoren en raceauto's klinkt gaaf, maar is helaas wel schadelijk. Deze gehoorbescherming biedt uitkomst.
  • Gevoeligheid voor geluidsprikkels van buitenaf
    • Veel mensen die gevoelig zijn voor geluidsprikkels, zoals bijvoorbeeld hyperacusis, gebruiken deze oordopjes. Ook erg handig als je je wilt concentreren in de klas of tijdens een toets of examen.

Dempingswaarden:

De dempingswaarden geven aan wat de minimale demping is in de hoge, midden en lage frequenties. Naast voldoende demping vinden wij het belangrijk dat onze oordopjes een goede spraakverstaanbaarheid behouden. Daarom hebben wij onze filters zodanig ontwikkeld dat ze de unieke geluidsbeleving en spraakverstaanbaarheid weten te behouden.

SNR= 20,1 dB H= 20,0 dB M= 18,1 dB L= 15,8 dB

H = Beschermingswaarde bij hoge frequentie

M = Beschermingswaarde bij middenfrequentie

L = Beschermingswaarde bij lage frequentie

SNR = Gemiddelde dempingswaarde


Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling

Goed om te weten!

Klantbeoordelingen