ZPower kit oplaadsysteem voor hoortoestellen

921077
Zpower oplaadbare hoortoestel batterijen

228.58
(incl. BTW)

MAAK UW HOORTOESTELLEN OPLAADBAAR. GEEN GEDOE MEER MET WISSELEN VAN BATTERIJEN.

+

Zpower oplader voor hoortoestellenZpower oplaadsysteem voor diverse merken en typen hoortoestellen. Door de Zilver-zink technologie die door Zpower voor de ruimtevaart is ontwikkeld maakt u uw hoortoestellen oplaadbaar. Door gebruik te maken van een andere batterijlade met daarop 2 contactpuntjes en een zilver zink oplaadbare Zpower oplaadsysteem accubatterij hebt u tot 20 uur luistergenot op één lading. Het bijzondere is dat de accu's binnen enkele uren weer volledig zijn opgeladen. Gemiddeld kan een zilver-zink accu tot 400 keer worden opgeladen. Genoeg voor een jaar lang hoorgenot.

Het Zpower systeem is volkomen veilig in tegenstelling tot LI-Ion accu's waarvan bekend is dat er tijdens het opladen veel warmte vrij komt. Bij Zpower is dit niet het geval, een van de eisen die voor het gebruik in de ruimtevaart gesteld worden.

Het opladen met het Zpower oplaadsysteem is zeer eenvoudig. U zet simpelweg uw hoortoestellen in de oplader en de accu's worden opgeladen. Twee ledindicatoren links en rechts geven de status van het laden weer. Het systeem wordt compleet en volledig op uw hoortoestellen afgestemd en de speciale chip in de batterijlade zorgt ervoor dat de toestellen automatisch worden uitgezet en weer aan op het moment dat u de lader gebruikt. De chip zorgt er tevens voor dat er geen sprake kan zijn van overladen.

Er worden jaarlijks enorme hoeveelheden hoortoestelbatterijen gebruikt. Tegenwoordig word er geen kwik meer toegevoegd aan hoortoestelbatterijen maar de druk op het milieu is enorm. Zpower accu's zijn volledig recyclebaar en worden, als ze niet meer opgeladen kunnen worden hergebruikt. En u hebt slechts 1 oplaadbare zilver-zink batterij nodig om uw hoortoestel 400 keer op te laden. Zo is Zpower ook nog eens goed voor het millieu.

Het ZPower oplaadbaar accu systeem is geschikt gemaakt voor de meest gangbare hoortoestellen van Siemens / Signia, Beltone, GN Resound en Phonak. Zpower komt doorlopend met nieuwe batterijlade's. Neem daarom contact met ons op voor een overzicht van de beschikbare batterijlade's. Wellicht kan uw hoortoestel nu al oplaadbaar gemaakt worden. Weten of het systeem nu al geschikt is voor uw hoortoestellen? Neem dan contact op.

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling

Goed om te weten!

Klantbeoordelingen