Earis TV luistersysteem Ringleiding

960074
Earis ringleiding tv systeem

279.95
(incl. BTW)

Earis ringleiding tv syteem is een high end tv-luistersysteem speciaal gemaakt voor mensen met een auditieve beperking. Het TV systeem is zo gemaakt dat het geluid van de tv geoptimaliseerd wordt aangeboden. Earis is zeer eenvoudig in gebruik en heeft een uitmuntende geluidskwaliteit. 

+

Earis Ringleiding is een high end tv-luistersysteem speciaal gemaakt voor mensen met een auditieve beperking die hoortoestellen dragen. Het Earis Ringleiding TV systeem is zo gemaakt dat het geluid van de tv geoptimaliseerd wordt aangeboden. Earis is zeer eenvoudig in gebruik en heeft een uitmuntende geluidskwaliteit. 

Dit tv hoorhulpmiddel beschikt over 5 vooraf ingestelde geluidsprofielen die met een keuze knop ingesteld kunnen worden. Zo hoort u altijd optimaal omdat er voor zowat elk gehoorverlies wel een instelling is.

Het eigenzinnige en tijdloos vormgegeven systeem heeft een grote volumeregelaar die het systeem in staat stelt geluid tot 122 dB weer te geven. Heldere LED-lampjes geven de gebruiker informatie over het de laadstatus, het ingestelde hoorprofiel en de volume instelling.

De ontvanger van de Earis heeft op de achterzijde ook een balansregelaar zodat u bij eenzijdig gehoorverlies of een verschil tussen links en rechts kunt opheffen voor een vol en helder spraak verstaan. Zodra u het systeem uit de lader pakt en opzet wordt deze automatisch ingeschakeld zodat u er verder geen omkijken naar heeft. 

• Balansregelaar
• Volumeregelaar
• Automatische aan- en uitschakeling

De Digitale optische aansluiting is natuurlijk aanwezig. Zo kunt u het  systeem aansluiten zonder de tv speakers uit te schakelen.

De Earis is ook verkrijgbaar als Kinbeugel systeem 

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling

Meer in deze groep

Goed om te weten!

Klantbeoordelingen