Humantechnik Bluetooth Halslus CM-BT2

920040
Humantechnik CM-BT2 Bluetooth ontvanger met halslus

99.95
(incl. BTW)

Bluetooth neklus speciaal voor gebruikers van hoortoestellen.

+
Bluetooth neklus speciaal voor gebruikers van hoortoestellen.
Voor het voeren van mobiele telefoon gesprekken, luisteren naar muziek van uw pc, of luisteren naar de instructies van uw navigatiesysteem, met behulp van de nieuwe mogelijkheden van de nieuwe Bluetooth neklus kan het! De Bluetooth inductielus is speciaal ontwikkeld voor mensen met gehoorapparaten. Schakel uw hoortoestel gewoon "T" stand en ontvang onmiddellijk alle audio signalen direct naar uw hoortoestel. Eindelijk met plezier mobiel bellen en luisteren naar muziek.
Gemakkelijk te gebruiken
Het gebruik van de Bluetooth neklus is zeer eenvoudig en flexibel. Koppel de CM-BT2 bijvoorbeeld met uw telefoon. Onmiddellijk koppelen de twee apparaten en u kunt direct iemand bellen of naar muziek luisteren. Als een apparaat geen Bluetooth-interface heeft (bijvoorbeeld uw hifi-installatie) kunt u een USB Bluetooth-adapter (niet meegeleverd) gebruiken om verbinding te maken.
Zeer luid instelbaar
De ringleiding van de CM-BT2 maakt gebruik van een magnetisch veld dat door elk hoortoestel met "T" positie kan worden ontvangen. Bovendien wordt de CM-BT2 uitgerust met een bedieningsknop voor het beantwoorden van gesprekken en een individuele volumeregeling. Bijzonder opmerkelijk is de functietoets "extra volume". Met behulp van deze knop kunt u het volume aanzienlijk verhogen. Al deze instellingen die u kunt aanpassen aan uw behoeften, zodat u alles perfect begrijpt en duidelijk kunt verstaan.
Eigenschappen:
 • Hoge kwaliteit Bluetooth neklus speciaal voor gebruikers van hoortoestellen
 • Kan aan een verscheidenheid van apparaten met Bluetooth-interface gekoppeld worden
 • Zeer luid instelbaar (continu variabele volumeregeling)
 • Inbegrip van de functietoets voor een extra additief volume-instelling
 • Ideaal als een headset voor uw telefoon
 • Standby-tijd van ongeveer 120 uur
 • Batterij gesprekstijd van ongeveer 3 uur (afhankelijk van de volume-instelling)
 • De ringleiding is uitgerust met de Bluetooth versie 2.1
 • Bluetooth-bereik van ongeveer 10 meter
 • Totaal gewicht van ongeveer 49 g
 • Grootte ca. 48,0 mm x 76,0 mm
Omvang van de levering:
 • 1 x Inductieve Bluetooth-headset CM-BT2 incl. Batterij
 • 1 x USB-oplaadkabel
 • 1 x 12 V autolader

Deze halslus biedt mij tweezijdige, draadloze overdracht van audiobronnen naar hoortoestellen met een ringleiding. Zelf heb ik een gehoorverlies dat groter is dan 80db.

Positief/voordelen:
- Als ik via mijn nokia asha 300 telefoon de cm bt2 gebruik als hoofdtelefoon, hoor ik de andere kant van de lijn ongekend helder en duidelijk én in beide oren.
- Ook voor gebruik met skype is dit een goede oplossing tenminste, als je apparatuur hebt die voorzien is van bludtooth of een goede bluetooth adapter.
- Héél lange batterijduur. Sinds ik het apparaatje heb gekocht (bijna jaar geleden) heb ik 'm nog nooit hoeven opladen (!!!). Ik heb 'm dan ook nog niet zo heel vaak gebruikt (koudwatervrees en te weinig bluetoothapparatuur in huis). Wb de batterij betekent dit denk ik dat dezej in staat is om heel lange tijd bruikbaar te blijven en dat de batterijduur behoorlijk lang is.
- Heel klein en plat. als je 'm onder kleding draagt is ie nauwelijks zichtbaar en in een tas neemt ie nauwelijks plek in..
- Geleverd met een stekker met uxb ingang én een bijbehorend oplaadsnoer. Hierdoor is íe dus zowel via een laptop oid op te laden als via het electriciteitsnet.
- Handsfree bellen

Tip: Zorg voor hoortoestellen die zowel een telefoonprogramma hebben als een programma voor telefoon én microfoon ('M/T'). Dan blijf je ook horen wat er om je heen gebeurt, maar kun je als bijgeluiden te storend zijn switchen naar alleen ringleiding/ 't' voor optimaal spraakverstaan. Soms kan dit aangepast worden door de audicien.

Negatief/nadelen/tips
- Voor een goede verstaanbaarheid van de spreker aan de andere kant een goed idee om de ontvanger dichtbij je mond te houden. Toen ik dit nog niet wist liet ik de ontvanger gewoon aan de halslus hangen maar was ik meerdere keren slecht te verstaan aan de andere kant van de lijn.
- Er is helaas helaas helaas geen mogelijkheid om 'm te koppelen via een audiosnoer dus hij is alleen bruikbaar met een bluetooth koppeling.
- Het blauwe 'bluetooth'-licht is wel héél opvallend. En dat blijft aan als het apparaat aan staat. Dus buitenshuis wellicht beter idee om 'm onder een shirt oid te dragen.
- Muziek vind ik niet zo mooi overkomen, voor zover ik dat tot nu toe uitgeprobeerd heb.

Schrijf een beoordeling

Meer in deze groep

Goed om te weten!

Klantbeoordelingen