Sonumaxx 2.4 GHz ringleiding halslus set TV Luisterhulp

921198

142.95
(incl. BTW)

Sonumaxx 2.4- ringleiding neklussysteem voor hoortoestellen die zijn voorzien van een ringleidingprogramma.(T-Stand) Met een instelbare lusaandrijving heeft het Sonumaxx PR 2.4 PR-systeem van Humantechnik uitzonderlijk heldere audioweergave en geluid van hoge kwaliteit - betrouwbaar en...
+

Sonumaxx 2.4- ringleiding neklussysteem voor hoortoestellen die zijn voorzien van een ringleidingprogramma.(T-Stand)
Met een instelbare lusaandrijving heeft het Sonumaxx PR 2.4 PR-systeem van Humantechnik uitzonderlijk heldere audioweergave en geluid van hoge kwaliteit - betrouwbaar en vrij van achtergrondruis.

Dit systeem is bij uitstek geschikt voor mensen die de tv niet hard genoeg vinden en een hoortoestel met een Ringleiding-programma dragen. Bij gebruik van dit systeem is het luistervolume onafhankelijk van het tv-volume.
Een speciaal kenmerk van het Sonumaxx 2.4 PR-systeem is de mogelijkheid om over te schakelen van de ontvangst van het tv-geluid naar de ingebouwde microfoon van de ontvanger, zodat u ook naar gesprekken kunt luisteren.

De zender dient als opslag- en dockingstation en laadt tegelijkertijd de batterij van de ontvanger op. Een volledig opgeladen batterij gaat 6 tot 8 uur mee, afhankelijk van het ingestelde volume. Er zijn twee batterijen inbegrepen, dus deze kunnen ook worden gebruikt en herladen.

Een knop op de voorkant van de sonumaxx 2.4-zender dient om een van de drie voorinstellingen voor het geluidsprofiel te selecteren, zodat de gebruiker kan kiezen welke het beste bij hem past.

Het Sonumaxx 2.4 PR-systeem heeft digitale (optische / Toslink) aansluitingen en ook een analoge audio-aansluiting of u kunt de meegeleverde microfoon gebruiken om het geluid op te nemen.

Gebruiksduur per acculading: ca. 6 - 8 uur
Batterijtype: Oplaadbaar Li-Polymeer 3,7V 350 mAh
Meegeleverde batterijen: 2
Oplaadtijd: ca. 5 uur (2,5 uur voor opladen van 90%)
Maximaal volume: afhankelijk van gehoorapparaat
Gewicht: 66 g

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling

Meer in deze groep

Goed om te weten!

Klantbeoordelingen