ZVOX AccuVoice 205 Soundbar voor slechthorenden

921097

399.50
(incl. BTW)

NIEUW: EEN SOUNDBAR MET HOORTOESTEL TECHNOLOGIE!

De ZVOX AccuVoice 205 is een mini home theater systeem (Sound bar) dat gebruik maakt van geavanceerde hoortoestel technologie. Deze technologie levert een buitengewoon goede geluidskwaliteit, met een voor TV en Audio ongekend spraakverstaan. De accuVoice 205 kan eenvoudig worden ingesteld naar...
+

De ZVOX AccuVoice 205 is een mini home theater systeem (Sound bar) dat gebruik maakt van geavanceerde hoortoestel technologie. Deze technologie levert een buitengewoon goede geluidskwaliteit, met een voor TV en Audio ongekend spraakverstaan. De accuVoice 205 kan eenvoudig worden ingesteld naar uw gehoorverlies gebruikmakend van uw audiogram of de vooraf ingestelde instellingen.

De ZVOX Accuvoice 205 is een geavanceerde versie van de AccuVoice 200 en is zo ontworpen om het systeem precies op uw gehoorverlies af te kunnen stemmen. Terwijl de algemene instelling voor de meeste mensen al prima werkt, kan dit de oplossing zijn voor mensen die spraak slecht kunnen verstaan.

Hebt u een audiogram? Stel dan de Accuvoive 205 op uw gehoorverlies in. Of vraag aan ons of wij dit voor u willen doen. Het systeem komt dan gebruiksklaar bij u aan!

Afmeting soundbar (L x B x H in cm): 78,7 x 7,9 x 7,37
Gewicht: 1,4 kg
24 watt klasse D digitale versterker
Inputs: 3.5 mm analoge Toslink combo input, optische (Toslink) digitale input
Speakers:(3st) 2" x 3" high-output full-range speakers met neodymium magneten

Erg tevreden over de gehele gang van zaken. De Soundbar doet zijn werk uitstekend.
Schrijf een beoordeling

Handleiding AccuVoice 205 (AV205_200_Gebruiksaanwijzing.pdf, 1,371 Kb) [Download]

Goed om te weten!

Klantbeoordelingen