Sennheiser A 200 Audioport Luisterhulp voor slechthorenden

921189
Sennheiser audioport a200 hoorhulp

279.45
(incl. BTW)

EEN SUPER LUISTERHULP VAN SENNHEISER

Deze Sennheiser A 200 Audioport hoorversterker is de meest eenvoudige en efficiënte oplossing voor mensen met een hoorprobleem.

+

Deze Sennheiser A200 Audioport hoorversterker is de meest eenvoudige en efficiënte oplossing voor mensen met een hoorprobleem.

De Sennheiser A200 audioport heeft twee ingebouwde microfoons die het geluid uit uw omgeving direct in de oren weergeeft. Met behulp van de volumeregelaar kunt u de geluidssterkte aanpassen aan uw persoonlijke voorkeur. Maakt gebruik van een filter die het eigen stemgeluid minder prominent maakt.

De Sennheiser A200 audioport hoorhulp is geschikt bij lichte tot gemiddeld ernstig gehoorverlies en zorgt voor een helder en duidelijk klankbeeld met een bijzonder goede spraakverstaanbaarheid. De twee microfoons van de Sennheiser A200, die dicht bij de oren zijn gepositioneerd, zorgen voor een duidelijke richtingsoriëntatie. Hierdoor kunt u duidelijk de richting van het geluid bepalen binnen een straal van 3 meter. Wanneer u de Sennheiser A200 hoorversterker draagt en zelf spreekt, of wanneer een luid storend geluid optreedt, dan zal de versterking op dat moment ook gereduceerd worden. Onaangename pieken qua geluidssterkte worden dus zo voorkomen terwijl de natuurlijke indruk van de eigen spraak blijft behouden! Als u overweegt een gehoorversterker te kopen dan is dit een prima apparaat dat u jarenlang kunt gebruiken.

  • Draadloos
  • Eenvoudig mee te nemen
  • Stereo geluidsweergave
  • Gebruikstijd tot wel 12 uur op één accu

Het systeem Sennheiser Audioport A200 luisterhulp wordt geleverd inclusief lader.

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling

Meer in deze groep

Goed om te weten!

Klantbeoordelingen