Roger™ Select Microfoon

921150
Roger Select

759.95
(incl. BTW)

Phonak Roger Select is een veelzijdige microfoon die de beste prestaties biedt in situaties waarin u zich weinig beweegt en waar veel achtergrondlawaai is, zoals restaurants. De Roger Select werkt uitsluitend met FM ontvangers en in combinatie met gehoorapparaten of CI's Volg het hele...
+

Phonak Roger Select is een veelzijdige microfoon die de beste prestaties biedt in situaties waarin u zich weinig beweegt en waar veel achtergrondlawaai is, zoals restaurants. De Roger Select werkt uitsluitend met FM ontvangers en in combinatie met gehoorapparaten of CI's

Volg het hele gesprek
Wanneer u de Roger Select in het midden van een tafel plaatst, selecteert de microfoon automatisch wie aan het praten is en schakelt deze naadloos over van de ene spreker naar de andere.

In situaties waarin meerdere gesprekken tegelijkertijd plaatsvinden, kunt u met één druk op de knop handmatig kiezen wie u wilt horen en op welk gesprek u zich wilt concentreren.

De Phonak Roger Select kan ook op de kleding van vrienden of familie vastgemaakt worden of om de hals gedragen worden. U mist niets meer van een spreker op de achterbank van de auto bijvoorbeeld.

Roger Select beschikt over breedband Bluetooth, waarmee u telefoongesprekken kunt voeren. Door middel van een audiokabel kunt u geluid vanuit tv's, muziekspelers, computers en andere apparaten streamen.

Voor het gebruik van de Roger Select microfoon hebt u een compilot met Roger FM ontvanger nodig, een fm ontvanger zoals de Mylink of geïntegreerde FM ontvangers op uw hoortoestellen. De Select kan ook rechtstreeks met de Phonak Marvel toestellen werken. Dit zal echter eind 2019 beschikbaar komen.


  • Super klein: Slechts 5.5 CM in doorsnede
  • Richt zich automatisch op sprekers
  • Draadloze FM kwaliteit
  • Keuze uit 3 kleuren

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling

Meer in deze groep

Goed om te weten!

Klantbeoordelingen