SleepingCare Tinnituskussen met Bluetooth speakers

921085
Tinnitus hoofdkussen sleeping care


Bij tinnitus, beter bekend als oorsuizen, worden geluiden in een of beide oren waargenomen, zonder dat er een geluidsbron aanwezig is. Doordat het geluid constant aanwezig is in het hoofd, kan dit leiden tot klachten als onrust, irritaties, vermoeidheid en verminderde concentratie. Ook kan het...

Bij tinnitus, beter bekend als oorsuizen, worden geluiden in een of beide oren waargenomen, zonder dat er een geluidsbron aanwezig is. Doordat het geluid constant aanwezig is in het hoofd, kan dit leiden tot klachten als onrust, irritaties, vermoeidheid en verminderde concentratie. Ook kan het de nachtrust verstoren, waarmee vervolgens de klachten weer kunnen verergeren. Tinnitus is over het algemeen niet te genezen, maar er zijn diverse behandelmethoden waarmee men leert te leven met de tinnitus. Omdat er bij het slapengaan nauwelijks omgevingsgeluiden zijn die de hinderlijke geluiden naar de achtergrond drukken, verergeren de klachten vaak bij het in slaap komen.

Het Sleepingcare tinnitus kussen heeft een ingebouwd speakersysteem waarmee u zachte ontspannende muziek kunt beluisteren.

Het orthopedische kussen biedt daarnaast hoog ligcomfort voor mensen met nekklachten, en kan spanning verminderen. U streamt muziek of tinnitus verlichtings geluiden naar keuze via Bluetooth draadloos naar de speakers, waardoor u rustig in slaap kunt vallen. Op uw tablet of smartphone kunt u een timer instellen. En aangezien u met uw oren dicht bij de speakers ligt, kunt u muziek luisteren zonder uw partner te storen.

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling

Goed om te weten!

Klantbeoordelingen