921200

105.25
(incl. BTW)

Merken: Sound oasis Tinnitus hulpmiddelen
De sound Oasis Sleep Travel is een uniek geluidstherapie product dat HIFI digital geluid combineert met een reiswekker alarm. Het systeem beschikt over 18 digitaal opgenomen geluiden, een JET-LAG reductie geluid en een spraakmemo functie. De Sound Oasis Travel S-850 stelt gebruikers in staat om...
+

De sound Oasis Sleep Travel is een uniek geluidstherapie product dat HIFI digital geluid combineert met een reiswekker alarm. Het systeem beschikt over 18 digitaal opgenomen geluiden, een JET-LAG reductie geluid en een spraakmemo functie. De Sound Oasis Travel S-850 stelt gebruikers in staat om op een natuurlijke manier in te slapen met rustgevende natuurgeluiden en wakker te worden van één van de 4 alarm typen ( Geluid, Jet Lag reductie, voice memo of zoemer.

Ideaal voor op reis

Voorzien van 4 "AA'" batterijen of de inbegrepen adapterset, is de Sound Oasis Travel ideaal voor gebruik tijdens reizen of thuis. Het compacte formaat van het systeem kan makkelijk in de koffer, aktetas of zelfs jaszak meegenomen worden. Het systeem beschikt over een 3,5 mm jack aansluiting voor gebruik met koptelefoon of tinnitus kussen.

De Sound Oasis Travel is ideaal voor:

  • Storend geluid te blokkeren in bijvoorbeeld hotelkamers / Vliegtuigen
  • Slapen op reis of thuis
  • Tinnitus management

Goed om te weten!

Klantbeoordelingen

Nieuwsberichten