Sound Oasis tinnitus slaap therapie ruismaskeerder BST-80

9201611

69.50
(incl. BTW)

NIEUW!

Sleep Sound Tinnitus Therapy-systeem met Bluetooth BST-80 Onze nieuwste compacte Bluetooth-geluidsmachine biedt Sound Oasis-kwaliteit voor een geweldige prijs. Het kleine formaat en de geweldige geluidskwaliteit maken hem perfect voor op reis of je nachtkastje. Deze Bluetooth-speaker en...
+

Sleep Sound Tinnitus Therapy-systeem met Bluetooth BST-80

Onze nieuwste compacte Bluetooth-geluidsmachine biedt Sound Oasis-kwaliteit voor een geweldige prijs. Het kleine formaat en de geweldige geluidskwaliteit maken hem perfect voor op reis of je nachtkastje. Deze Bluetooth-speaker en -geluidsmachine in reisafmetingen kan de perfecte witte ruiservaring creëren, thuis of onderweg.

Bent u op zoek naar een compacte Bluetooth-luidspreker met het comfort van een slaapgeluidmachine en de mogelijkheid om uw eigen geluiden aan te passen? Dan is ons BST-80 Sleep Sound Therapy-systeem met Bluetooth iets voor u! Ontwikkeld door artsen en geluidstherapeuten, is de BST-80 de beste compacte geluidsmachine die momenteel op de markt is.

De BST-80 kan worden gebruikt om uw muziekafspeellijsten overdag van uw telefoon of tablet via Bluetooth te streamen, en uw Sound Oasis Therapy Pro-app klinkt 's nachts, om u te voorzien van de beste geluiden om te ontspannen en slapen tijdens uw reizen of thuis. Deze slaapgeluidmachine wordt geleverd met een ingebouwde micro-SD-kaart die volledig is uitgerust met 20 Sound Oasis-slaapgeluiden. 

Inbegrepen bij de BST-80 zijn onze nieuwste zachte witte ruis en zachtroze ruisgeluiden ontworpen door Dr. Lee Bartel. Deze geluiden gemaakt om een kalmerende omgeving te bieden die aangenaam is en ideaal om te ontspannen of om tinnitus geluiden te maskeren.

Zoals met al onze Sound Oasis slaapgeluidmachines, is het BST-80 Bluetooth-systeem ontworpen om u te helpen een diepe, ononderbroken slaap te bereiken. Stop met lijden aan slapeloze nachten! Kalmeer jezelf in een diepe slaap met onze door artsen ontwikkelde technologie.


  • Bluetooth
  • 20 geluiden inclusief
  • Geluidsfragmenten van 8 uur
  • Formaat: 10x10x10 cm
  • Wonderbaarlijk diep en rijk geluid.


Let op: de handleiding is niet in het Nederlands verkrijgbaar.

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling

Goed om te weten!

Klantbeoordelingen