Resound Surefit Domes

921038
Resoud Surefit domes voor linx en legend

16.95
(incl. BTW)

Resound Surefit domes voor hoortoestellen

Nieuwe Resound domes, tips of koepels of parapluutjes voor het nieuwe luidspreker systeem van Resound en Beltone. Deze domes zijn ook geschikt om op uw Thin Tube (holle slang) te plaatsen. De nieuwe domes hebben een donkere kleur waardoor ze nog minder zichtbaar in de gehoorgang gedragen...
+

Nieuwe Resound domes, tips of koepels of parapluutjes voor het nieuwe luidspreker systeem van Resound en Beltone. Deze domes zijn ook geschikt om op uw Thin Tube (holle slang) te plaatsen.

De nieuwe domes hebben een donkere kleur waardoor ze nog minder zichtbaar in de gehoorgang gedragen kunnen worden. De Resound surefit domes zijn verkrijgbaar in meerdere maten en uitvoeringen. Let er op dat uw hoortoestel is ingesteld op het gebruik van een bepaalde dome. Wij adviseren u dezelfde surefit dome te plaatsen. Gemiddeld adviseren wij dit ééns in de twee maanden te doen om de geluidskwaliteit te waarborgen. Als u toch bezig bent uw dome te vervangen dan is het raadzaam om ook het Cerustop filter in uw luidspreker te vervangen. Wij leveren de Nanocare filters voor de beste prestaties.

Wij hebben de volgende maten surefit domes van ReSound op voorraad:

Surefit Small open
Surefit Medium open
Surefit Large open
Surefit Tulip
Surefit power smal
Surefit power medium
Surefit power large

Bij bestelling ontvangt u 10 stuks!Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling

Meer in deze groep

Goed om te weten!

Klantbeoordelingen