Phonak Speakers (Luidsprekers)

921027
Phonak speaker luidspreker voor hoortoestellen 2xS

29.95
(incl. BTW)

Deze Phonak luidsprekers zijn te gebruiken bij alle typen luidspreker in het oor hoortoestellen uit het Quest(Q), Venture(V) en Belong (B) platform van Phonak. Bij een defect van een luidspreker is het belangrijk om exact dezelfde luidspreker te plaatsen als hetgeen door uw audicien is...
+

Deze Phonak luidsprekers zijn te gebruiken bij alle typen luidspreker in het oor hoortoestellen uit het Quest(Q), Venture(V) en Belong (B) platform van Phonak. Bij een defect van een luidspreker is het belangrijk om exact dezelfde luidspreker te plaatsen als hetgeen door uw audicien is voorgeschreven. Het plaatsen van een verkeerde Phonak speaker kan gehoorschade opleveren of het draagcomfort aantasten.

Bekijk uw oude defecte Phonak speaker goed. Staat er een rode tekst op de luidspreker dan is dit de rechterkant. Is de tekst blauw, dan betreft het de linkerkant. De aanduiding op de luidspreker moet overeenkomen met de nieuwe luidspreker. Ze zijn verkrijgbaar in een standaard (Xs) en in een power (Xp) uitvoering en in maat 0 t/m 4. De aanduiding voor een rechter Phonak luidspreker kan dus 2xS zijn in rood. Waarbij 2 de lengte is en S de sterkte.


Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling

Meer in deze groep

Goed om te weten!

Klantbeoordelingen