Widex Easywear Thin tubes

921178
Widex easywear thin tubes

9.93
(incl. BTW)

Nieuwe Easywear thin tubes hoortoestel slangetjes ter vervanging van geknakte of verstopte thin tubes van Widex. de nieuwe tubes zijn verkrijgbaar in 5 verschillende maten. van 0 tot 5. U kunt eenvoudig de lengte bekijken. De lengte staat in het klein in blauw (links) of Rood (rechts) op het...
+

Nieuwe Easywear thin tubes hoortoestel slangetjes ter vervanging van geknakte of verstopte thin tubes van Widex.
de nieuwe tubes zijn verkrijgbaar in 5 verschillende maten. van 0 tot 5. U kunt eenvoudig de lengte bekijken. De lengte staat in het klein in blauw (links) of Rood (rechts) op het gedeelte dat in uw oor gaat.

De thin tube is een holle dunne hoorslang die het geluid vanaf het hoortoestel naar het oor transporteert. Aan het uiteinde van de thin tube hoort een Widex EASYWEAR Instant Ear-tip. De Widex Earwear thinTube is verkrijgbaar in diktes 0.9 en 1.4. Laatst genoemde is speciaal voor extra aanpasbereik en mag alleen gebruikt worden als het hoortoestel ook dienovereenkomstig door uw audicien is ingesteld. Informeer daarvoor bij uw audicien.

De Widex thintubes zijn geschikt voor alle Fashion (mini) en micro hoortoestellen van Widex en de Advance serie van Specsavers. Let op dat u de juiste dikte besteld. Weet u het niet zeker? Neem dan even contact op met onze klanten service op telefoonnummer 0229 733 134.

Bij bestelling ontvangt u 2 stuks Widex Easywear thin tubes.

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling

Meer in deze groep

Goed om te weten!

Klantbeoordelingen