Beltone Personal Audiolink

BELTONE-AUDIOLINK
Beltone Personal Audiolink

139.70
(incl. BTW)

DE ULTIEME SPRAAK EN MUZIEKSTREAMER VAN BELTONE

Met de Beltone Personal Audiolink haalt u een spreker op afstand dichterbij. De Beltone Personal Audiolink stuurt het stemgeluid van de spreker rechtstreeks in uw hoortoestellen over een afstand tot 7 meter. Het resultaat? Een beter spraakverstaan van de spreker bij rumoerige...
+

Met de Beltone Personal Audiolink haalt u een spreker op afstand dichterbij. De Beltone Personal Audiolink stuurt het stemgeluid van de spreker rechtstreeks in uw hoortoestellen over een afstand tot 7 meter. Het resultaat? Een beter spraakverstaan van de spreker bij rumoerige bijeenkomsten of bij het uit eten gaan in een restaurant, ongeacht het achtergrond geluid kunt u uw partner prima verstaan.

En heeft u problemen bij het verstaan in de auto? Met de Audiolink van Beltone verdringt het motorgeluid niet langer het stemgeluid. Zelfs wanneer uw gespreks- partner op de achterbank zit. Autorijden wordt weer leuk en autorijden met (klein)kinderen is voortaan ontspannender omdat u ze goed kunt verstaan. En wilt u muziek luisteren? Plug uw MP3-speler of telefoon in de mini-jack aansluiting en geniet van muziek in uw hoortoestellen!

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling

Goed om te weten!

Klantbeoordelingen