Bernafon Soundgate 3 afstandsbediening en audiostreamer

921139
Bernafon Soundgate 3 streamer

219.55
(incl. BTW)

Bernafon Soundgate 3 Afstandsbediening en muziek / GSM streamer

+

Draadloze technologie plus Bernafon hoortoestellen is SoundGate 3 - de geavanceerde link tussen onze hooroplossingen en draadloze Bluetooth® apparatuur. Met de SoundGate 3 is het bellen met uw mobieltje makkelijker dan ooit omdat de mobiele signalen direct naar uw hoortoestel worden doorgegeven. Daarmee bent u verzekerd van een zeer duidelijk en natuurlijk geluid. Ook als uw mobiele telefoon geen Bluetooth® heeft, kunt u profiteren van een superieure geluidskwaliteit via de minijack aansluiting op de SoundGate 3.

De SoundGate 3 zet de microfoon van het hoortoestel op 'mute' zodat alle achtergrondgeluiden verdwijnen. Daardoor kunt u volledig genieten van het geluid uit de audiobron die u geselecteerd heeft (bv. MP3-speler, mobiele telefoon etc.).
De SoundGate 3 regelt onopvallend alle programma- en volumewijzigingen waardoor u geen extra afstandsbediening nodig heeft.

Met de Bernafon SoundGate App gaat Bernafon verder dan de gebruikelijke bediening van het hoortoestel. Schakel tussen programma's, zet het volume omhoog of omlaag en het aansluiten van meerdere apparaten is nog nooit zo eenvoudig geweest en zeker niet zo discreet.
De SoundGate App voor iPhone draait op iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4s, en iPhone 4, en vereist Bernafon draadloze gehoortoestellen en SoundGate 3 met firmware 3.0 of hoger.

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling

Meer in deze groep

Goed om te weten!

Klantbeoordelingen