Bernafon Soundgate Mic - Minimicrofoon

Soundgate 3 microfoon

155.67
(incl. BTW)

U ervaart optimale flexibiliteit wanneer u de SoundGate Mic via de SoundGate 3 bedient. Met een totaalgewicht van slechts 13 gram, een klassiek zwart design en tot 6 uur ononderbroken spreektijd is de SoundGate Mic een licht en onopvallend maar zeer krachtig hulpmiddel. Dineren in een...
+

U ervaart optimale flexibiliteit wanneer u de SoundGate Mic via de SoundGate 3 bedient. Met een totaalgewicht van slechts 13 gram, een klassiek zwart design en tot 6 uur ononderbroken spreektijd is de SoundGate Mic een licht en onopvallend maar zeer krachtig hulpmiddel.

Dineren in een restaurant, in de auto zitten of naar een presentatie luisteren kunnen een uitdagende en lastige luistersituatie vormen. Voor dergelijke omgevingen heeft Bernafon zijn serie draadloze accessoires uitgebreid met de SoundGate Mic.

Deze nieuwste accessoire bestaat uit een kleine microfoon die door een daartoe uitgekozen spreker kan worden gedragen. In combinatie met de SoundGate 3 wordt het spraaksignaal direct doorgestuurd naar de hoortoestellen. Het transmissiebereik tussen de SoundGate Mic en de SoundGate 3 is bijna 15 meter, waardoor gesprekken voeren en luisteren op afstand duidelijker en gemakkelijker wordt.

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling

Meer in deze groep

Goed om te weten!

Klantbeoordelingen