Oticon Connectline microfoon

4070206
-11%
Oticon connectline microfoon

132.95
(incl. BTW)

Adviesprijs: 149.95

DE STEM VAN UW GESPREKSPARTNER RECHTSTREEKS IN UW HOORTOESTELLEN

De Oticon ConnectLine microfoon is een discrete microfoon die draadloos verbinding maakt met de Streamer en laat u genieten van heldere privé één - op-één communicatie in moeilijke luistersituaties.

+

De Oticon ConnectLine microfoon is een discrete microfoon die draadloos verbinding maakt met de Streamer en laat u genieten van heldere privé één - op-één communicatie in moeilijke luistersituaties. Het verbetert de prestaties drasticsch, waar één-op- één gesprekken voorheen waren moeilijk of zelfs onmogelijk.

Klik hier voor een demo: (Opent in nieuw venster)

Chatten in de auto

Plaats de ConnectLine microfoon vlakbij uw partner dan kunt u zich richten op de reis. De microfoon zendt de stem van uw metgezel draadloos naar uw hoortoestellen en zorgt voor een duidelijk directe geluid.

Hoe het werkt

De discrete microfoon wordt gedragen door uw gesprekspartner en verbindt draadloos met Streamer Pro , zodat u de stem van de andere persoon luid duidelijk hoort rechtstreeks via uw hoortoestel.

ConnectLine microfoon pikt de stem op van uw partner, filtert omgevingsgeluid weg en stuurt dit draadloos, rechtstreeks naar de Streamer op een afstand van maximaal 15 meter.

Ik heb een poosje de microfoon op proef.
Ik vind het lastig om te bevestigen dat overige geluiden worden uitgefilterd en dat de stem van degene die de microfoon draagt helder doorkomt.
Ook vind ik het lastig dat de aan/uit-knop op een plek zit die je regelmatig aanraakt, waardoor de microfoon ongewenst aan/uit gaat.
Ik zoek dus nog steeds naar een microfoon die richtingsgevoel is en kan communiceren met de Oticon apparatuur.
Schrijf een beoordeling

Goed om te weten!

Klantbeoordelingen