Oticon Connectline Phone Telefoon Adapter

920025
Oticon Connectline Phone Telefoon adapter

96.00
(incl. BTW)

UW VASTE TELEFOON DRAADLOOS IN UW OTICON HOORTOESTELLEN

Deze Oticon Connectline Phone telefoon adapter maakt het mogelijk om via de Oticon Streamer Pro het binnenkomend geluid en belsignaal van een normale analoge telefoon rechtstreeks in uw hoortoestellen te laten binnen komen. Sluit de Oticon Connectline telefoon adapater simpel weg aan op uw...
+

Deze Oticon Connectline Phone telefoon adapter maakt het mogelijk om via de Oticon Streamer Pro het binnenkomend geluid en belsignaal van een normale analoge telefoon rechtstreeks in uw hoortoestellen te laten binnen komen. Sluit de Oticon Connectline telefoon adapater simpel weg aan op uw bestaande vaste telefoon en het Connectline systeem koppelt met uw Streamer Pro.

Klik hier voor een demo: (Opent in nieuw venster)

De ConnectLine Phone adapter wordt parallel aan de bestaande vaste lijn(en) geïnstalleerd, zodat het hoortoestel feitelijk functioneert als draadloze headset.

Als de telefoon overgaat, hoort u een waarschuwing via het hoortoestel. Door te drukken op de telefoonknop op de Streamer wordt de oproep beantwoord en doorgeschakeld naar het hoortoestel. Met de ingebouwde microfoon in de Streamer kunt u op normale toon spreken en het geluid komt binnen in uw hoortoestellen zonder feedback of andere storing. Als u klaar bent met bellen drukt u nogmaals op de telefoonknop op de Streamer om de verbinding te verbreken.

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling

Meer in deze groep

Goed om te weten!

Klantbeoordelingen