ReSound Multi mic

920191
Resound micro mic

279.50
(incl. BTW)

NIEUW: RESOUND MULTI MIC.

De Resound multi mic is een kleine draagbare accessoire voor draadloze hoortoestellen van ReSound. Koppel de ReSound micro mic aan uw hoortoestellen en clip deze aan de revers van uw gesprekspartner. Ook met achtergrond geluid zal u gesprekspartner duidelijk hoorbaar zijn. Tot een afstand van...
+

De Resound multi mic is een kleine draagbare accessoire voor draadloze hoortoestellen van ReSound. Koppel de ReSound micro mic aan uw hoortoestellen en clip deze aan de revers van uw gesprekspartner. Ook met achtergrond geluid zal u gesprekspartner duidelijk hoorbaar zijn. Tot een afstand van wel 25 meter. De Multi mic van ReSound kan ook als tafelmicrofoon dienen. Ook kan de multi mic ringleiding signalen opvangen en met FM systemen samenwerken.

Met de 3.5 mm jack input kunt u bijvoorbeeld een mp3 speler of telefoon aansluiten. Hiermee maakt u van uw hoortoestellen in één keer een headset voor het luisteren naar muziek.

De multi mic is zeer eenvoudig te gebruiken, de Multi Mic koppelt met uw draadloze gehoorapparaten ReSound in enkele seconden.


Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling

Goed om te weten!

Klantbeoordelingen