Starkey Surflink Microfoon

Starkey surflink microfoon

279.45
(incl. BTW)

De Starkey Surflink Microfoon is een klein, discreet en lichtgewicht microfoontje dat draadloos contact maakt met uw Starkey hoortoestellen. Bevestig de Starkey Surflink Microfoon aan het revers van uw gesprekspartner en hoor deze tot een afstand van 20 meter in uw hoortoestellen. Superhandig...
+

De Starkey Surflink Microfoon is een klein, discreet en lichtgewicht microfoontje dat draadloos contact maakt met uw Starkey hoortoestellen. Bevestig de Starkey Surflink Microfoon aan het revers van uw gesprekspartner en hoor deze tot een afstand van 20 meter in uw hoortoestellen. Superhandig natuurlijk in lastige luistersituaties.

Heeft een aantal handige functies. Wordt de Surflink microfoon gedragen op het revers dan schakelt de microfoon automatisch over naar directioneel luisteren. Als deze plat op tafel wordt gelegd dan schakelt deze automatisch over naar omni directioneel zodat deze ook als vergadermicrofoon gebruikt kan worden. Mocht de Surflink microfoon vallen, dan schakelt deze vanzelf op mute zodat u geen last heeft van het geluid.

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling

Meer in deze groep

Goed om te weten!

Klantbeoordelingen