Starkey Surflink Mobile 2

Starkey Surflink mobile 2

365.29
(incl. BTW)

Starkey SurfLink® Mobile 2 is een hands-free mobiele telefoonzender, luisterhulpmiddel, media streamer en gehoorapparaat kortom een alles in één afstandsbediening. In combinatie met Starkey 900sync™ draadloze hoortoestellen is het alles wat u nodig hebt om te telefoneren, genieten van tv, muziek...
+

Starkey SurfLink® Mobile 2 is een hands-free mobiele telefoonzender, luisterhulpmiddel, media streamer en gehoorapparaat kortom een alles in één afstandsbediening. In combinatie met Starkey 900sync™ draadloze hoortoestellen is het alles wat u nodig hebt om te telefoneren, genieten van tv, muziek en nog veel meer. U geniet van draadloze streaming. Altijd en overal!

Praten over de telefoon is nooit gemakkelijker geweest dan met SurfLink Mobile 2. Eenmaal gekoppeld met uw mobiele telefoon, kunt u met SurfLink Mobile 2 inkomende oproepen activeren en het volume instellen zonder dat u de telefoon uit uw zak hoeft te halen. De hoortoestellen fungeren als het ware als een draadloze headset. U hoort dus degene waarmee u belt in beide oren.

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling

Meer in deze groep

Goed om te weten!

Klantbeoordelingen