Unitron uDirect 3 Telefoon & audio koppeling

921224
-22%
Unitron uDirect2  Telefoon & audio koppeling

189.95
(incl. BTW)

Adviesprijs: 245.00
De Unitron uDirect 3 telefoon en audio koppeling maakt het mogelijk uw mobiele telefoon. TV, mp3 speler of FM ontvanger te draadloos te koppelen met uw hoortoestellen van Unitron. Met De uDirect 3 van Unitron heeft u tevens een afstandsbediening voor belangrijke functies van uw hoortoestellen in...
+

De Unitron uDirect 3 telefoon en audio koppeling maakt het mogelijk uw mobiele telefoon. TV, mp3 speler of FM ontvanger te draadloos te koppelen met uw hoortoestellen van Unitron. Met De uDirect 3 van Unitron heeft u tevens een afstandsbediening voor belangrijke functies van uw hoortoestellen in handen en met de los verkrijgbare revers microfoon kan de uDirect 3 onder uw kleding worden gedragen en stelt u in staat ook dan heldere en goed verstaanbare (mobiele) telefoongesprekken te voeren.

Sluit de uDirect 3 aan op uw Mp3 speler en geniet van muziek rechtstreeks in uw hoortoestellen op de door u gewenste versterking.


Let op voor de afstandsbedieningsfunctie moet de Udirect aan de hoortoestellen gekoppeld worden door een audicien. Voor het streamen ( muziek en bellen) is dit niet nodig. Eventueel kunnen wij dit ook voor u verzorgen.

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling

Meer in deze groep

Goed om te weten!

Klantbeoordelingen