Unitron Afstandsbediening U-remote 2

4170237
-13%
Unitron afstandsbediening voor gehoorapparaten

138.70
(incl. BTW)

Adviesprijs: 160.00

BELANGRIJKE FUNCTIES BINNEN HANDBEREIK!

Met deze Unitron afstandsbediening kunt u de belangrijkste functies van uw hoortoestellen aanpassen. Met de comfort-helderheidsbalans kunt u de niveaus voor spraak en achtergrondgeluid van uw hoortoestellen aanpassen en kunt u deze nog nauwkeuriger fijnafstellen in vergelijking met de...
+

Met deze Unitron afstandsbediening kunt u de belangrijkste functies van uw hoortoestellen aanpassen.

Met de comfort-helderheidsbalans kunt u de niveaus voor spraak en achtergrondgeluid van uw hoortoestellen aanpassen en kunt u deze nog nauwkeuriger fijnafstellen in vergelijking met de traditionele volumeregeling. Dankzij het ontwerp van de Unitron afstandsbediening kunt u deze comfortabel in uw hand gebruiken met een maximale afstand van een armlengte. U hoeft de afstandsbediening niet op uw hoortoestel te richten.

Als u het huidige luisterprogramma van uw hoortoestel wilt wijzigen, drukt u op de knop voor programma wisselen. LET OP: het product moet wel aan de hoortoestellen gekoppeld worden bij de audicien.

Deze afstandsbediening is niet gebruikersvriendelijk. Ik snap niet waarom niet zichtbaar wordt gemaakt op welk programma het apparaat staat. Je kan niet zien of het gehoorappaat op ringleiding is ingesteld (en ik twijfel soms of mijn moeder wel goed heeft ingesteld)
Schrijf een beoordeling

Meer in deze groep

Goed om te weten!

Klantbeoordelingen