Widex Com Dex Remote mic

920157
Com dex remote mic

125.00
(incl. BTW)

De Widex COM-DEX Remote Mic is de perfecte aanvulling op de COM-DEX. U hoort gesprekken dichtbij en in detail, zelfs in een rumoerige omgeving. De COM-DEX Remote Mic is hét antwoord op lastige één op één gesprekken waarin het lastig is om een gesprek goed te volgen. Denk aan een etentje in...
+

De Widex COM-DEX Remote Mic is de perfecte aanvulling op de COM-DEX. U hoort gesprekken dichtbij en in detail, zelfs in een rumoerige omgeving.

De COM-DEX Remote Mic is hét antwoord op lastige één op één gesprekken waarin het lastig is om een gesprek goed te volgen. Denk aan een etentje in een resaurant. Clip de Com DEX remote mic bij uw gesprekspartner op en hoor de stem rechtstreeks in uw Widex hoortoestellen.

Standaard wordt de nadruk gelegd op de frequenties die belangrijk zijn voor de spraak maar met de gratis verkrijgbare COM-DEX app kan met de muziek modus het hele frequentiebereik van de hoortoestellen worden ingeschakeld.

De Widex COM-DEX Remote Mic is klein en makkelijk mee te nemen en beschikt over een oplaadbare batterij die tot 8 uur meegaat als deze vol is.

Voordelen

  • Bereik tot 10 meter
  • Discreet en onopvallend

Nadeel: De COM-DEX Remote Mic vereist een COM-DEX streamer.

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling

Meer in deze groep

Goed om te weten!

Klantbeoordelingen