Widex TV Play

921239

193.42
(incl. BTW)

Widex TV play! Luister draadloos naar perfect geluid via uw Widex Evoke Hoortoestellen.

+

Speciale draadloze TV streamer van Widex: TV play. Met de TV play veranderen uw Widex hoortoestellen in een handomdraai in een draadloze tv headset en hoort u tv geluid direct in beide hoortoestellen, digitaal in stereo!

Of u nu op de hoogte wilt worden gehouden van het laatste tv-nieuws of gewoon wilt ontspannen met een film, TV PLAY helpt u om het geluid van de tv beter te horen.

Met TV PLAY kunt u optimaal genieten van wat u wilt zien en horen via uw hoortoestellen. Met de dubbele antenne-technologie waarvoor patent is aangevraagd, biedt TV PLAY maximale streamingstabiliteit, zodat u nooit belangrijke tv-momenten zult missen.


LET OP:  DE TV PLAY IS GESCHIKT VOOR WIDEX EVOKE F2 Fusion hoortoestellen. Bent u niet zeker of dit toestel geschikt is voor uw hoortoestellen? Neem dan contact op met onzeklantenservice.

Verbazingwekkend goed geluid in mijn oortjes van Widex. Nooit geweten wat ik gemist heb. De TV play is gewoon top en ziet er nog leuk uit ook.

Fraai apparaatje dat ik met veel plezier gebruik, Ik kan eindelijk de tv weer goed horen. Echt blij met het advies van Joosten.
Schrijf een beoordeling

Meer in deze groep

Goed om te weten!

Klantbeoordelingen