Widex Uni-Dex Universele telefoon- en audiokoppeling

920838
UNI DEX Widex

109.95
(incl. BTW)

GEMAAKT VOOR ELK APPARAAT MET EEN MINI-JACKPLUG

De Widex Uni-dex is een halsgedragen plug en play oplossing voor het eenvoudig koppelen van apparatuur met uw widex hoortoestellen.

Dit product kan nu niet aan de winkelwagen worden toegevoegd. Wij verwachten het product vanaf Donderdag, 10 Oktober 2019 te kunnen leveren.

De Widex Uni-dex is een halsgedragen plug en play oplossing voor het eenvoudig koppelen van apparatuur met uw widex hoortoestellen. De UNI-DEX stuurt het geluid van elk apparaat met een mini-jackplug draadloos naar uw hoortoestellen. Met zijn oplaadbare batterij kunt u tot 40 uur naar uw favoriete apparatuur luisteren en het duurt slechts 1 uur om de accu weer volledig op te laden.

Koppel de Widex UNI DEX met uw Iphone, Ipad etc. etc.

De ingebouwde microfoon stelt u in staat om bijvoorbeeld handsfree te bellen in de auto. Het geluid komt binnen in uw hoortoestellen.

Widex Uni Dex

Of gebruik UNI-DEX als headset bij Skype gesprekken.

WIDEX UNI DEX is eenvoudig in gebruik: Sluit de minijack aan op uw mobiele telefoon of audiosysteem, hang de UNI DEX om uw nek en u kunt direct beginnen met luisteren. De UNI DEX koppelt direct met uw WIDEX Clear, Dream of Super hoortoestellen.

De Voordelen van WIDEX UNI-DEX

  • Werkt met de meeste telefoons
  • Handsfree- fungeert als een headset
  • Stabiel - verbinding blijft altijd in stand
  • Lange levensduur - tot 40 uur luisteren
  • Gebruiksvriendelijk - plug & play: inpluggen en het werkt!
  • UNI-DEX is compatibel met de CLEAR, DREAM, UNIQUE, BEYOND, SUPER en EVOKE hoortoestellen van Widex: Natuurlijk verkrijgbaar via Joosten Hoorspecialisten

Prima product, eenvoudig in gebruik en ik kan mijn telefoon en stereoset goed horen.
Schrijf een beoordeling

Meer in deze groep

Goed om te weten!

Klantbeoordelingen