Dry & Store Zephyr Droogbox voor hoortoestellen

920177
-17%

82.00
(incl. BTW)

Adviesprijs: 99.00
De Zephyr droogcabine is de kleinere versie van de Dry & Store Global II. Deze Droogbox maakt gebruik van circulerende lucht en de Dry Brik droogstenen. Met de Dry & Store Zephyr heeft u de volgende voordelen: Aanzienlijk minder reparaties Verbeterde geluidskwaliteit Minder jeuk en/of...
+

De Zephyr droogcabine is de kleinere versie van de Dry & Store Global II. Deze Droogbox maakt gebruik van circulerende lucht en de Dry Brik droogstenen.

Met de Dry & Store Zephyr heeft u de volgende voordelen:

  • Aanzienlijk minder reparaties
  • Verbeterde geluidskwaliteit
  • Minder jeuk en/of irritatie
  • Eenvoudig verwijderen van (verdroogd) cerumen
  • Frisse en schone hoortoestellen
  • Langere levensduur van de batterij

Warmte
Door gebruik van warmte in de Zephyr zal vocht, uit het hoortoestel, verdampen. De temperatuur in de Zephyr is warm, maar nooit te warm, dit om beschadiging van het hoortoestel te voorkomen.

Circulerende lucht
Om vocht goed uit hoortoestellen te krijgen is warme lucht alleen niet genoeg. De Zephyr laat de verwarmde lucht circuleren, hierdoor zal vocht sneller en effectiever uit "alle delen" de hoortoestellen, oorstukjes of receivers worden verwijderd.

Dry Brik II
Het uit de hoortoestellen verwijderde vocht mag niet opnieuw in het toestel binnendringen. Hiervoor is een speciaal vocht absorberend materiaal ontwikkeld dat de vocht moleculen aantrekt en vervolgens inkapselt. Een Dry Brik gaat ongeveer 3 maanden mee.

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling

Goed om te weten!

Klantbeoordelingen