Dry Cap UV Droogbox voor oplaadbare hoortoestellen

920325

72.00
(incl. BTW)

Deze gepatenteerde droogbox voor oplaadbare hoortoestellen maakt drogen, hygiënisch reinigen en opladen van oplaadbare hoortoestellen tegelijkertijd mogelijk in slechts één apparaat. LET OP:  de Dry Cap UV biedt geen ruimte aan de Charger Case van PHONAK of de Quattro oplader van Resound!...
+

Deze gepatenteerde droogbox voor oplaadbare hoortoestellen maakt drogen, hygiënisch reinigen en opladen van oplaadbare hoortoestellen tegelijkertijd mogelijk in slechts één apparaat. LET OP:  de Dry Cap UV biedt geen ruimte aan de Charger Case van PHONAK of de Quattro oplader van Resound! Wel aan de charger Mini.

Er zijn twee modi beschikbaar voor een groot aantal verschillende toepassingen op het gebied van elektronica, tandheelkundige zorg, baby's en kinderen, cosmetica, kostbaarheden, enz. 

De modus Dry & Clean combineert sneldrogend door een efficiënte luchtblazer en UV-C-lamp voor perfecte hygiëne aan het begin en het einde van het droogproces.

De Clean-modus start het UV-C-licht om een snelle hygiëne te bereiken, zelfs met meerdere toepassingen.

Of het nu thuis of onderweg is, het apparaat werkt op een 5V-USB-basis en kan worden gebruikt in hotels, auto's, pc's, tv's of audioapparaten. Hiervoor is een standaard USB 2.0-poort voldoende.

Het apparaat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. We geven u 2 jaar garantie.

De nieuwe dry-cap uv® is energiebesparend, kosteneffectief in gebruik en biedt veiligheid tijdens het gebruik. Effectieve en absoluut zachte zorg is de beste garantie voor een lang leven in het hoortoestel.

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling

Handleiding Dry Cap UV (user-guide_dry-cap_uv.pdf, 1,148 Kb) [Download]

Goed om te weten!

Klantbeoordelingen