​DRYBOX 3.0 Avantgarde + UV-C

920049
-10%

89.20
(incl. BTW)

Adviesprijs: 99.00

HOUD UW HOORTOESTEL HYGIËNISCH EN BETROUWBAAR!

De DRYBOX 3.0 Avantgarde + UV-C is ontworpen voor het dagelijks onderhoud van hoortoestellen, IE-monitoren, BAHA's en otoplastieken. Drogen op basis van warme lucht van 50ºC gaat verstoppingen en storingen tegen. Het ultraviolet-C licht (op 253,7nm) zorgt voor een desinfectie van 99,98% van...
+

De DRYBOX 3.0 Avantgarde + UV-C is ontworpen voor het dagelijks onderhoud van hoortoestellen, IE-monitoren, BAHA's en otoplastieken. Drogen op basis van warme lucht van 50ºC gaat verstoppingen en storingen tegen. Het ultraviolet-C licht (op 253,7nm) zorgt voor een desinfectie van 99,98% van de bacteriën, schimmels en virussen. De DRYBOX Avantgarde 3.0 is zuinig, effectief en bewezen betrouwbaar.

  • Verkleint de kans op oorontsteking
  • Bestrijdt bacteriën, schimmels en virussen
  • Eenvoudig te bedienen middels één knop
  • Droogt in 2,5 of 5 uur
  • Bespaart kosten, is duurzaam in gebruik en verbruik
  • Preventief tegen huidirritatie en infectie

Onze gehoorgang is vijf keer zo vatbaar voor infecties bij gebruik van een hoortoestel, in-ear monitor en/of oordopje. Onhygiënisch gebruik maakt van uw hoortoestel een goede gastheer voor schimmels, bacteriën en virussen en krijgen zo vat op uw huid en gezondheid. Met vochtige schoonmaak doekjes, de dubbele UV-C behandeling en met grondig drogen van uw toestel, verlaagt u drastisch de kans op oor- of toestel-problemen. Geef, vuil, vocht, verstopping en besmetting via het hoortoestel geen kans!

Waarom DRYBOX 3.0 Avantgarde + UV-C?
Elektronica is kwetsbaar voor vocht van buitenaf én transpiratie. Actieve mensen transpireren meer en kunnen vaker technische problemen krijgen aan hun hoortoestel. De DRYBOX 3.0 Avantgarde zorgt voor goede hygiëne van uw hoortoestel en gaat storingen tegen. Hiermee bespaart u onnodig toekomstig ongemak en reparatiekosten. De DRYBOX 3.0 Avantgarde biedt betere oor-hygiëne, is zuinig in gebruik en verdient zich onopgemerkt terug. Kortom, voorkomen is beter dan genezen!

Laag verbruik: per droogsessie 5 Watt, stand-by 0,32 Watt. De UV-C-led heeft 10.000 branduren en werkt zowel op 100-220 Volt als op 12 Volt.

Deze droogbox nu een tijd in gebruik. Het werkt perfect en ik heb echt het idee dat mijn hoortoestellen veel beter werken als ik ze eruit haal. Snelle levering en goed verpakt.

Uitstekende droger voor hoortoestellen. En goedkoper dan bij onze eigen audicien.
Schrijf een beoordeling

Goed om te weten!

Klantbeoordelingen