Drydome droogapparaat voor hoortoestellen

921064

54.00
(incl. BTW)

NIEUW: HET KLEINSTE DROOGAPPARAAT VOOR HOORTOESTELLEN. DRYDOME BY DRY&STORE

Nieuw in de familie van Dry&Store. De Drydome droogapparaat voor hoortoestellen. Dit superkleine drogertje blinkt uit in gebruiksgemak. Met slechts een heel klein gebaar start u het droogprogramma van 8 uur. Leg uw hoortoestellen in dit droogapparaat en bescherm ze tegen schade door vocht....
+

Nieuw in de familie van Dry&Store. De Drydome droogapparaat voor hoortoestellen. Dit superkleine drogertje blinkt uit in gebruiksgemak. Met slechts een heel klein gebaar start u het droogprogramma van 8 uur. Leg uw hoortoestellen in dit droogapparaat en bescherm ze tegen schade door vocht.

De Drydome is een convectiedroger, wat wil zeggen dat de binnenkant warm wordt. Met de micro usb aansluiting kunt u deze zelfs gebruiken op boten of andere locaties waar een usb aansluiting aanwezig is. De droogkamer schakelt vanzelf uit na 4 uur. Met de geïntegreerde microprocessor techniek is het systeem tegen oververhitting beschermd.

Een klein L.E.D. lampje laat zien dat de droogcabine uw hoortoestellen aan het drogen is. Dit is de kleinste en meest eenvoudige droger op de markt.

De Drydome gebruikt slechts 5 watt aan stroom en is dus heel zuinig.

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling

Goed om te weten!

Klantbeoordelingen