Widex Perfect Dry Lux droogbox

920324

74.95
(incl. BTW)

Uw hoortoestellen houden niet van vocht, daarom is het van belang uw gehoorapparaten regelmatig ( bij voorkeur elke avond ) te drogen. Of met droogcapsules of met een droogbox. De PerfectDry Lux is speciaal ontworpen om uw hoortoestellen snel en optimaal te laten drogen en tevens te desinfecteren door middel van UV-C licht.

+

Uw hoortoestellen houden niet van vocht, daarom is het van belang uw gehoorapparaten regelmatig ( bij voorkeur elke avond ) te drogen. Of met droogtabletten of met een droogbox. De Perfect Dry Lux is speciaal ontworpen om uw hoortoestellen snel en optimaal te laten drogen en tevens te desinfecteren door middel van UV-C licht.

De PerfectDry Lux droogt uw hoortoestellen in een 30 minuten durende programma. U hoeft zich geen zorgen te maken voor oververhitting aangezien de PerfectDry Lux is uitgerust met een elektronisch beveiligingssysteem.

Door de UV-C lamp in combinatie met de gepolijste aluminium binnenkant in de Perfect Dry Lux, wordt 99% van de bacteriën gedood en wordt uw gehele hoortoestel gedesinfecteerd.

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling

Goed om te weten!

Klantbeoordelingen