Audiol Swim waterafstotende oorspray

921155

14.10
(incl. BTW)

SPRAY TEGEN ZWEMMERSOOR

Speciale Audiol Swim oorspray voor duikers, zwemmers, surfers, kortom voor iedereen die veel in het water te vinden is. Waterafstotend, gaat irritatie van zout- en zwembadwater tegen, voorkomt onnodig zwemmersoor op vakantie. Audiol®Swim maakt vaak zwemdopjes overbodig in warmere wateren....
Dit product kan nu niet aan de winkelwagen worden toegevoegd. Wij verwachten het product vanaf Zaterdag, 31 Augustus 2019 te kunnen leveren.

Speciale Audiol Swim oorspray voor duikers, zwemmers, surfers, kortom voor iedereen die veel in het water te vinden is.

Waterafstotend, gaat irritatie van zout- en zwembadwater tegen, voorkomt onnodig zwemmersoor op vakantie. Audiol®Swim maakt vaak zwemdopjes overbodig in warmere wateren. Audiol®Swim bestaat uit zeer fijn gefilterde medische olijfolie en 0,5% tea tree olie dat via een unieke en gepatenteerde verstuiver de gehoorgang "coat". Beide oliën zijn 100% natuurlijk en gecertificeerd als een Medical Class 1 oplossing.

Audiol®Swim geeft meer dan 180 doseringen, en is na ingebruikname gegarandeerd goed voor 6 maanden.
Het pompje brengt een dunne gelijkmatige beschermingslaag aan die afstotend werkt tegen zee-, zwembadwater, vuil, etc en helpt de natuurlijke oorsmeer werking.
De waterwerende coating zorgt dat het water en bezinksel in dat water weer mee naar buiten spoelt. Gedurende 18-48 uur is de gehoorgang beschermd tegen gevolgen van chloor en zout.

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling

Meer in deze groep

Goed om te weten!

Klantbeoordelingen