Limited Hearing veiligheidsbordje

920953

15.75
(incl. BTW)

Limited Hearing staat voor Beperkt Horen. Dit bordje speciaal voor slechthorenden en doven is dan ook een echte uitkomst.

+

Limited Hearing staat voor Beperkt Horen. Dit bordje speciaal voor slechthorenden en doven is dan ook een echte uitkomst.

Met dit bordje laat je andere weggebruikers weten dat je hen wellicht niet hoort toeteren of bellen als je op de fiets zit waardoor auto's, fietsers, wielrenners en scootmobielen met een boogje om je heen gaan zodat je minder snel schrikt. Ook verkrijgbaar als sticker!

Dit voorkomt onnodige irritaties en vervelende schrikreacties. Het Limited Hearing bordje helpt jou dus veilig en ontspannen bewegen in het verkeer!

Voor wie is het Limited Hearing bordje?
Het bordje is voor kinderen, jongeren en volwassenen die hun eigen auditieve beperking zichtbaarder willen maken op de weg, fietspad of skipiste. Met als doel: veilig en relaxed onderweg zijn! Dit bordje voor slechthorenden kan eenvoudig op de fiets of ander vervoersmiddel bevestigd worden.

Het verschil met het oude SH bordje is dat deze internationaal herkenbaar is dus ook voor mensen die geen Nederlands spreken of niet kunnen lezen. Het bordje voor slechthorenden en (Plots) Doven word geleverd .incl. bevestigingsmateriaal! Het bordje voor slechthorenden is opgenomen in het theorie-examen van het CBR.

Het bordje heeft een formaat van 11x11 cm en wordt geleverd met 4 tie wraps voor bevestiging.


Ik rijd al enkele jaren met dit plaatje op mijn fiets en heb sse stoffen badge op mijnfluavest laten naaien.
Ik heb alleen nog maar positieve reacties gehoord!
Schrijf een beoordeling

Goed om te weten!

Klantbeoordelingen

Nieuwsberichten