Klantbeoordelingen

Bent u een hoortoestel verloren? Of zijn de aan u aangeboden hoortoestellen te duur voor uw budget? Wij verkopen o.a tweedehands hoortoestellen van Widex. Widex is een familiebedrijf dat in 1956 in Denemarken is opgericht. Inmiddels is het één van 's werelds grootste hoortoestelfabrikanten. Widex-hoortoestellen worden in meer dan 100 landen verkocht en het bedrijf heeft meer dan 4000 werknemers wereldwijd.

Onze voorraden wisselen dagelijks! Bent u op zoek naar een gebruikt hoortoestel van Widex? Wij leveren jong gebruikte hoortoestellen tot maximaal 2 jaar oud. Onze occasion afdeling is u graag van dienst om te kijken of het door u gewenste hoortoestellen op voorraad is. Een tweedehands set hoortoestellen heeft u al vanaf €375.- inclusief instellen op het gehoorverlies. De verkoopprijs is o.a. afhankelijk van het technologieniveau van de hoorapparaten en de leeftijd. Neem eens vrijblijvend contact op met onze specialisten.

U kunt ook een audiogram insturen ter beoordeling. Of contact opnemen met onze support afdeling: Support@allesvoororen.nlGebruikte Widex hoortoestellen. Widex hoortoestel verloren of op zoek naar goede occasions? Wij hebben ze!

Geen producten in deze categorie