Beltone Legend 17 63-DRW

Beltone Legend 17 RIC Prijs online

1,292.66
(incl. BTW)

De Beltone Legend 17 is één van de meest complete en geavanceerde hoortoestellen die er vandaag de dag op de markt zijn. Wat maakt de Beltone Legend 17 nu zo speciaal? Mensen zonder een gehoorbeperking herkennen automatisch belangrijke geluiden. Worden ze door iemand geroepen of komt er een...
+

De Beltone Legend 17 is één van de meest complete en geavanceerde hoortoestellen die er vandaag de dag op de markt zijn. Wat maakt de Beltone Legend 17 nu zo speciaal? Mensen zonder een gehoorbeperking herkennen automatisch belangrijke geluiden. Worden ze door iemand geroepen of komt er een ambulance met gillende sirenes langs, dan focussen ze zich daar gelijk op. Dit komt omdat het gehoor en de hersenen in harmonie met elkaar samenwerken.

Bij mensen zonder gehoorverlies gaat dit echter niet vanzelf. Hoortoestellen "schatten in" welke geluiden het meest belangrijk voor u zijn. De speciale Personal Sound ID Functie in de Beltone Legend 17 bootst als het ware uw natuurlijke gehoor perfect na. Zo kunt u belangrijke geluiden beter lokaliseren en bent u zich beter bewust van uw omgeving.

Beltone Legend Hoortoestellen passen zich aan uw levensstijl aan.

Veel functies van de Beltone Legend kunt u aanpassen naar uw wens. Zo klinken geluiden vanaf uw hoortoestellen comfortabel in uw oren. Klik op de links en kijk welke voordelen van elke functie.

Smart Gain Pro en Sound Cleaner Pro: werken samen om achtergrondgeluid te verminderen en het volume comfortabel te houden.

Feedback Eraser met Whistlestop en Muziekmodus: verwijdert ruis en fluittonen, zodat u weer muziek kunt luisteren op een aangename manier en in een geweldige geluidskwaliteit.

Ear-To-Ear-synchronisatie: pas uw hoorprogramma's aan of wijzig het volume in één hoortoestel. Deze functie past de instellingen automatisch voor het andere hoortoestel aan.

Gesynchroniseerde Satisfy- helpt u om geleidelijk aan de nieuwe versterking van uw hoortoestellen te wennen. Draagt u al hoortoestellen? Dan helpt deze functie ook om te wennen aan nieuwe instellingen van uw hoortoestellen.

De Beltone Legend is verkrijgbaar in diverse technologieniveaus. De Beltone Legend is de meest uitgebreide en natuurlijk "made for iPhone"!

Met hoortoestellen van Beltone Legend blijft u in contact met alles en iedereen waar u van houdt. Luister naar uw eigen muziek, voer telefoon- of FaceTime gesprekken of stuur draadloos andere geluiden vanaf uw iPhone, iPad® of iPod touch®, direct naar uw hoortoestellen. Wijzig de instellingen of het volume van uw hoortoestellen, zonder irritante draden of een extra apparaat om uw nek.

Hoortoestel Eigenschappen

Type hoortoestel:
LIHO ( Luidspreker in het oor )
Banden :
17
Programma's :
4
Volumeregelaar :
Nee
Kanalen :
  • 17
Programma­schakelaar :
Ja
Ringleiding :
  • Ja
Batterijtype :
  • 312
Tinnitus maskeerfunctie :
Ja
Afstandsbediening:
Made for iPhone

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling

Accessories

Klantbeoordelingen