Oticon Alta 2 Pro Mini AHO

Oticon Alta 2 Pro AHO

1,522.26
(incl. BTW)

De Oticon Alta 2 Pro Mini AHO is een klein achter het oor hoortoestel met een 312 batterij. Oticon Alta 2 gebruikt Brainhearing. Er zijn vier functies die de hersenen moeten uitvoeren om het geluid dat ze ontvangen te kunnen begrijpen: zich oriënteren op de verschillende geluiden, met beide...
+

De Oticon Alta 2 Pro Mini AHO is een klein achter het oor hoortoestel met een 312 batterij. Oticon Alta 2 gebruikt Brainhearing.
Er zijn vier functies die de hersenen moeten uitvoeren om het geluid dat ze ontvangen te kunnen begrijpen:

  • zich oriënteren op de verschillende geluiden, met beide oren
  • de geluiden onderscheiden om zich op de gewenste bron te kunnen focussen
  • focussen op wat belangrijk is, met beide oren
  • herkennen wat elk geluid is en het kunnen begrijpen

BrainHearing is ontworpen om de juiste geluiden aan de hersenen te leveren zodat deze vier functies uitgevoerd kunnen worden. BrainHearing-technologie werkt naadloos tussen beide oren

Een goede hooroplossing biedt duidelijk spraak verstaan en zorgt ervoor dat u zich aan het einde van de dag niet vermoeid voelt en levert geluid dat voor u natuurlijk klinkt. Alta2 levert dit alles in een hooroplossing die zeer discreet is. Alta2 bevat alle BrainHearing™ technologieën van Oticon. Deze technologieën werken samen om u een uitstekende geluidskwaliteit te geven, in allerlei soorten situaties. De Oticon Alta 2 Pro Mini Liho heeft al deze eigenschappen en is de top hooroplossing van Oticon.

Alta2 is meer dan alleen uitstekende geluidskwaliteit. Het is ook het meest aanpasbare hoortoestel dat wij ooit hebben gemaakt. Uw gehoor is net zo persoonlijk als uw DNA en samen met uw audicien kan het geluid aangepast worden aan uw persoonlijke luistervoorkeuren om u een zo aangenaam en natuurlijk mogelijke luisterervaring te geven.

Ga mee met de stroom van snelle gesprekken

Als u volledig wilt deelnemen aan snelle en interactieve gesprekken, betekent dit dat u in staat moet zijn om alles wat er gezegd wordt snel en gemakkelijk te begrijpen. Alta2 is de hooroplossing die krachtig genoeg is om hieraan te voldoen. De uitstekende spraakbeschermingstechnologie zorgt ervoor dat het minder inspanning vergt om snelle gesprekken te volgen. Bovendien zorgt de nieuwe Soft Speech Booster ervoor dat het veel gemakkelijker is om deel te nemen aan rustige privégesprekken.

Het genot zit hem in de details

Alta2 levert een superieure geluidskwaliteit en helpt tevens om de subtielere geluiden, die het alledaagse leven zo plezierig maken, weer duidelijk te krijgen. U kunt de wereld rondom u beter begrijpen en meer genieten van alle speciale momenten in het leven.

Zoekt u een perfecte hooroplossing en doet u geen concessies aan verstaan van letters en klanken? Dan is de Oticon Alta 2 Pro Mini AHO een uitstekende keuze. Zowel met een open aanpassing of op maat gemaakt oorstukje op uw gehoorverlies in te stellen.

Hoortoestel Eigenschappen

Type hoortoestel:
AHO ( Achter het oor)
Programma's :
4
Volumeregelaar :
Ja
Kanalen :
  • 10
Programma­schakelaar :
Ja
Ringleiding :
  • Ja
Batterijtype :
  • 312
Tinnitus maskeerfunctie :
Ja

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling

Accessories

Klantbeoordelingen