Oticon Nera 2 Pro Mini Liho

Oticon Nera  2 Pro Mini Liho

998.15
(incl. BTW)

De Oticon Nera 2 Pro Mini Liho is een zeer klein luidspreker in het oor hoortoestel. Oticon Nera wordt ondersteund door een uniek geheel aan technologieën die voorheen niet verkrijgbaar waren in dit segment. Het is onze beste advanced hooroplossing ooit. Verbeterd spraakverstaan met minder...
+

De Oticon Nera 2 Pro Mini Liho is een zeer klein luidspreker in het oor hoortoestel. Oticon Nera wordt ondersteund door een uniek geheel aan technologieën die voorheen niet verkrijgbaar waren in dit segment. Het is onze beste advanced hooroplossing ooit.

Verbeterd spraakverstaan met minder inspanning betekent dat u meer van het leven en alle momenten kunt genieten. Met een superieure geluidskwaliteit en meer mogelijkheden voor personalisatie, laat Oticon Nera 2 Pro Mini Liho u geluiden horen zoals u deze wilt horen.

Gemakkelijk verstaan
Nera2 hoortoestellen doen veel meer dan alleen geluid versterken. Met drie van de Oticon BrainHearing™ technologieën krijgt u een natuurlijkere luisterervaring. Spatial Sound, Free Focus en YouMatic werken samen voor verbeterd spraakverstaan - zelfs in luidruchtige omgevingen.

Pas het geluid aan op uw leven
Niemand hoort op dezelfde manier en geen enkele levensstijl is gelijk. Nera2 geeft uw audicien vele mogelijkheden om het geluid aan te passen aan uw persoonlijke luistervoorkeuren.

Geniet meer van alle momenten in het leven
Als u de juiste passing en geluid heeft gevonden, kunt u beter deelnemen aan gesprekken, zelfs in uitdagende omgevingen zoals drukke ruimtes. Bovendien zorgt de nieuwe Soft Speech Booster in de Oticon Nera 2 Pro Mini Liho ervoor dat het veel gemakkelijker is om deel te nemen aan rustige privégesprekken.

Hoortoestel Eigenschappen

Type hoortoestel:
LIHO ( Luidspreker in het oor )
Programma's :
4
Kanalen :
  • 8
Programma­schakelaar :
Ja
Ringleiding :
  • Nee
Batterijtype :
  • 312
Tinnitus maskeerfunctie :
Ja

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling

Accessories

Klantbeoordelingen