Resound LINX 3D 9 61

Resound LINX 3D

1,482.32
(incl. BTW)

MADE FOR IPHONE HOORTOESTEL GN RESOUND LINX 3D

Met het nieuwste kleine hoortoestel, de Resound LINX 3D, bedient u zélf onopvallend uw hoortoestel direct vanaf uw smartphone. Niemand die het ziet én zonder tussenkomst van andere apparatuur.

+

Met trots presenteert GN Hearing u de revolutionaire ReSound LiNX 3D™. Met ongeëvenaarde geluidskwaliteit, efficiënte aanpassing en baanbrekende Remote Fine-Tuning is de ReSound LiNX-serie naar een nóg hoger niveau gebracht. De nieuwe hooroplossing maakt het mogelijk om hoortoestellen online bij te stellen en te updaten, dankzij het nieuwe cloud-platform van GN. Na een eerste aanpassing in de winkel kán de ReSound LiNX 3D gebruiker een verzoek doen aan de audicien om zijn instellingen bij te laten werken, wanneer hij maar wil en waar hij ook is.

De Resound LINX bedient u zélf onopvallend uw hoortoestel direct vanaf uw smartphone. Niemand die het ziet én zonder tussenkomst van andere apparatuur. Met de bijbehorende app bepaalt u in iedere omgeving zelf het geluid wat u op dat moment comfortabel vindt. Zo bent u zélf in controle. Uw hoortoestellen functioneren als hoofdtelefoon, u ontvangt telefoongesprekken, route-instructies van uw navigatie of muziek rechtstreeks in uw oren. Zogezegd is dit een écht made voor iPhone hoortoestel.


  • Herkenning van geluidsrichting
  • Zeer goede ruisonderdrukking
  • Past zich automatisch aan uw luisteromgeving aan

Bediening via apps

De draadloze connectiviteit van de Resound LINX² 3D 961 is de enige échte draadloze techniek, zonder tussenkomst van andere apparatuur. Met de app op uw smartphone heeft u zélf de controle over wat u wilt horen. U kunt in iedere situatie zelf uw hoortoestellen bedienen en uw voorkeuren instellen zodat u overal het gewenste geluid ontvangt wat u op dat moment comfortabel vindt.

Gebruik uw hoortoestel als draadloze hoofdtelefoon

De Resound LINX² 9 61-DRW maakt draadloos verbinding met uw iPhone, iPad of iPod Touch. Zo kunt u uw hoortoestellen gebruiken als draadloze hoofdtelefoons. Het geluid wordt rechtstreeks naar uw hoortoestellen gestreamd, zonder extra apparaat om uw nek. Dit is ook mogelijk bij een Android smartphone u hoeft uw telefoon (of tablet) alleen maar te koppelen aan de Telefoonclip+.

Stelt u zich eens voor:

  • Voer telefoongesprekken, zonder gepiep in uw hoortoestellen en praat vol vertrouwen met uw gesprekspartner.
  • Bekijk een film of luister in stereo naar uw favoriete muziek of audioboek in kristalhelder geluid.
  • Breng verre familie dichterbij en volg uw kleinzoon via FaceTime op uw iPad.
  • Luister naar de aanwijzingen van uw navigatiesysteem, onderweg naar uw bestemming.

Hoortoestel Eigenschappen

Type hoortoestel:
LIHO ( Luidspreker in het oor )
Programma's :
6
Volumeregelaar :
Ja
Kanalen :
  • 17
Programma­schakelaar :
Ja
Ringleiding :
  • Nee
Batterijtype :
  • 312
Tinnitus maskeerfunctie :
Ja
Afstandsbediening:
Made for iPhone

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling

Accessories

Klantbeoordelingen