Siemens / Signia Ace 3 Primax RIC

41088
-32%
Siemens / Signia Ace 3 Primax RIC

993.20
(incl. BTW)

Adviesprijs: 1,450.00

BINNENKORT BESCHIKBAAR

Siemens / Signia Ace 3 Primax RIC het kleinste RIC hoortoestel van Siemens / Signia

+

Siemens / Signia Ace 3 Primax RIC is één van de allernieuwste en meest geavanceerde hoorapparaat van Siemens / Signia. Dit zeer kleine hoorapparaat maakt gebruik van een luidspreker in het oor en de kleinste batterij: 10 geel.

De nieuwe Signia Primax gehoorapparaten lijken erg veel op de Siemens Binax familie van hoorapparaten, en zijn in termen van technologie vrij gelijkwaardig. Hier is een lijst van opmerkelijke verbeteringen in de Siemens / Signia Ace 3 Primax RIC:

Speechmaster: Meer dan een enkel kenmerk of innovatie, Speechmaster is een verzameling van algoritmen die samenwerken om luister inspanning te verminderen. Speechmaster analyseert de akoestische omgeving en maakt gebruik van de eerste technologie die klinisch is bewezen dat het doel heeft de spreker van ongewenste omgevingsgeluiden en andere spraak te isoleren. Speechmaster fungeert als een soort dirigent orkestreren van onder ander digitale ruisonderdrukking, directionaliteit en versterking de luister inspanning te verminderen. Dit wordt bereikt door het verminderen van ruis en benadrukken van de stem van de spreker in alle spraak omgevingen gedurende de dag.

HD-muziek: Als aanvulling op het universele luisterprogramma, dat hogere frequenties toestaat met zijn tot 12 kHz uitgebreide bandbreedte, kunt u een rijker, voller geluid en uitstekende muziekkwaliteit ervaren tijdens bijvoorbeeld een concert, het luisteren naar muziek van een geluidsinstallatie, of tijdens het uitvoeren van muziek via het speciale HD muziekprogramma. Het perfecte programma om plezier te maximaliseren voor muziekliefhebbers en muzikanten.

EchoShield verzacht gereflecteerd geluid voor een betere geluidskwaliteit en minder luisterinspanning op plaatsen waar sprake is van hoge nagalm - zoals atriums, gangen, collegezalen en gebedsruimten.

TwinPhone: Zestig procent van de gebruikers van mobiele telefoons houden hun telefoon aan hun oor, zelfs als er een hands-free optie aanwezig is. TwinPhone is de optimale oplossing voor deze dragers. Het wordt automatisch geactiveerd door een magnetisch signaal, zodat de drager de beller in beide oren hoort voor een beter spraak verstaan.

Voor een prima basis hoortoestel met maar liefst 24 kanalen maakt met de Siemens / Signia Ace 3 Primax RIC een uitstekende keuze.

Touch Control App
Verander uw smartphone in een discrete afstandsbediening voor Siemens hoortoestellen - en genietvan een hoge mate van bedieningscomfort binnen handbereik , zonder extra benodigde accessoires!

simpelweg de TouchControl App naar je Android of iOS- smartphone op de Google Play Store of de Apple App Store. Het leukste is dat de downloadAanpassen aan veranderende luistersituaties
Met behulp van de TouchControl App kunt u gemakkelijk en discreet programma en volume-aanpassingen te maken. Gebruik SoundBalance om de bas en treble van je omgeving moeiteloos veranderen al naar gelang uw eigen voorkeur . Gemakkelijk te gebruiken en makkelijk te verkrijgen.

Hoortoestel Eigenschappen

Type hoortoestel:
LIHO ( Luidspreker in het oor )
Programma's :
3
Kanalen :
  • 24
Programma­schakelaar :
Mogelijk
Ringleiding :
  • Nee
Batterijtype :
  • 10
Tinnitus maskeerfunctie :
Ja
Afstandsbediening:
ja, middels App

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling

Accessories

Klantbeoordelingen