Siemens / Signia Pure 3 Primax RIC

41091
-32%
Siemens / Signia Pure 3 Primax RIC​

993.20
(incl. BTW)

Adviesprijs: 1,450.00

Siemens / Signia Pure 3 Primax RIC hoortoestel van Siemens / Signia

+

Siemens / Signia Pure 3 Primax RIC is een reciever in Canal (RIC) hoortoestel. De Pure is consequent het meest populaire en best verkochte model geweest. Primax is gebaseerd op de succesvolle Binax technologie en komt met 4 nieuwe geavanceerde technologieën die zijn bewezen om de drager met nog minder moeite dan ooit te laten luisteren. De focus van deze technologie is het spraakverstaan te verbeteren, zelfs in de meest veeleisende luistersituaties. De vier nieuwe Primax technologieën zijn Speech Master, HD-muziek, Twin Telefoon en Echo Shield. Afgezien van deze vier nieuwe Primax technologieën, omvat het Primax platform ook de andere functies die Binax zo populair maakte.

Luidspreker in het oor (RIC) gehoorapparaten zijn kleiner dan de traditionele achter het oor (AHO) hoortoestellen. Dit komt omdat een deel van de techniek, de luidspreker, in de gehoorgang wordt geplaatst. Het resultaat is dat het RIC ontwerp een veel kleinere behuizing heeft. De Pure Primax is klein en ongeveer 5 mm grote dan de kleine Ace Primax, maar de Pure zit ook vol met technologie en bevat alle Primax functies. Het is oplaadbaar, beschikt over 3,0 e2e wireless technologie en een Bluetooth-functie. Siemens Signia Pure Primax heeft een aanpasbereik van matig tot ernstig gehoorverlies. Primax functies zijn Speechmaster, HD-muziek, TwinPhone en EchoShield.

De gratis Siemens TouchControl App voor Android en Apple smart phones kan worden gebruikt om uw hoortoestel te bedienen. Siemens Signia Pure Primax is IP 67 gewaardeerd en beschermt uw Pure 5 Primax, tegen vocht, zweet en vuil. De Pure Primax kan worden ondergedompeld in 1 meter water gedurende 30 minuten zonder schade te berokkenen. De tuimelschakelaar kan het volume en programma wijzigen. De Siemens / Signia Pure 3 Primax RIC heeft een tinnitus therapie functie. Met de Siemens EasyTek Bluetooth-interface kunt u de gratis EasyTek App gebruiken om uw telefoon te gebruiken als een een afstandsbediening.

Touch Control App
Verander uw smartphone in een discrete afstandsbediening voor Siemens hoortoestellen - en genietvan een hoge mate van bedieningscomfort binnen handbereik.

simpelweg de TouchControl App naar je Android of iOS- smartphone op de Google Play Store of de Apple App Store. Het leukste is dat de download
Aanpassen aan veranderende luistersituaties

Met behulp van de TouchControl App kunt u gemakkelijk en discreet programma en volume-aanpassingen te maken. Gebruik SoundBalance om de bas en treble van je omgeving moeiteloos veranderen al naar gelang uw eigen voorkeur . Gemakkelijk te gebruiken en makkelijk te verkrijgen.

Hoortoestel Eigenschappen

Type hoortoestel:
LIHO ( Luidspreker in het oor )
Programma's :
3
Volumeregelaar :
Ja
Kanalen :
  • 24
Programma­schakelaar :
Ja
Ringleiding :
  • Nee
Batterijtype :
  • 312
Tinnitus maskeerfunctie :
Ja
Afstandsbediening:
ja, middels App

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling

Accessories

Klantbeoordelingen