Signia Pure 312 Nx 7

Signia Pure 312 Nx 7

1,447.40
(incl. BTW)

Uw elegante ondersteuning in natuurlijk gehoor. De laatste tentoonstelling bespreken met uw vrienden, enthousiast napraten over een prachtig klassiek concert of een magnifieke balletvoorstelling – Signia’s Pure 312™ geeft u de mogelijkheid om alle mooie momenten van het leven te delen en er...
+

Uw elegante ondersteuning in natuurlijk gehoor.

De laatste tentoonstelling bespreken met uw vrienden, enthousiast napraten over een prachtig klassiek concert of een magnifieke balletvoorstelling – Signia’s Pure 312™ geeft u de mogelijkheid om alle mooie momenten van het leven te delen en er volledig in op te gaan. Met Pure 312 kunt u genieten van de meest natuurlijke geluidservaring met optimale connectiviteit voor audio streaming vanaf uw smartphone of TV.


Maximale discretie

Pure verfijning in een klein pakketje: met zijn kleine, elegante behuizing zit Signia’s Pure 312 onopvallend achter uw oor. Hij kan worden bediend op afstand via uw smartphone voor maximaal gemak en discretie.

Volledig pakket

Vol met de allernieuwste, verfijnde technologie levert de Pure 312 van Signia het meest natuurlijk geluid en de hoogste luisterprestaties, evenals optimale connectiviteit.

Voor alle niveaus van gehoorverlies

Licht, gemiddeld, ernstig of zeer ernstig gehoorverlies, Pure 312 pakt al deze problemen aan en geeft u het natuurlijke geluid van het leven terug.

Hoor het geluid van uw eigen stem zoals de natuur het bedoeld heeft.

Van het levendig napraten over kunst na het bezoek van een museum tot het genieten van de opwinding over een nieuwe stad waar u met uw geliefde naar toe gaat. Met onze nieuwe hoortoestellen geniet u van de wereld van geluid.

Het hoortoestel combineert het natuurlijke geluid van uw eigen stem perfect met omgevingsgeluiden. Hierdoor kunt u genieten van de meest natuurlijke luisterervaring en de beste prestaties, zelfs tijdens het ontdekken van de grandeur van nieuwe bestemmingen.

Geniet van direct streaming van telefoongesprekken, muziek, en TV.

Stream uw favoriete opera direct naar uw oren. Pas het geluid op discrete wijze aan naar uw wensen terwijl u op de TV een nieuwe productie van een klassieke voorstelling bekijkt of hoor van uw navigatie app welke route het snelst is. Het enige wat u nodig heeft is een smartphone.

Via de myControl App* bieden onze nieuwe hoortoestellen u ultieme connectiviteit voor audio streaming vanaf diverse bronnen, evenals een afstandsbediening, allemaal binnen handbereik.

Hoortoestel Eigenschappen

Type hoortoestel:
LIHO ( Luidspreker in het oor )
Banden :
20

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling

Klantbeoordelingen