Test EarGear hoortoestel hoesjes

Posted by   D Joosten
Maandag, 6 Mei 2019
Ear gear review

Hai, ik ben steve 35 jaar werk in de groen onderhouds werken en ik woon in Antwerpen Belgie.Toen ik geboren werd kon ik normaal horen maar toen ik 7 jaar was begon men gehoor snel achteruit te gaan en door vele testen te laten onderzoeken in UZ Antwerpen hebben ze vastgesteld dat ik ongeveer 72% verlies had op beide oren. Dus loop al heel lang rondt met hoortoestellen heb ook al verschillende merken gehad van siemens tot widex en nu men 3de generatie phonak toestellen.

Over algemeen ben ik tevreden phonak gebruiker maar tot op 1 ding na: de vervelende WIND RUIS probleem.

 

Even een kort verhaal erover:

Ik ben verschillende keren bij de audicien geweest en die heeft dan geprobeerd software aanpassingen te doen maar dat was naar mijn gevoel niet voldoende of het maakte mijn spraakverstaanbaarheid slechter...!!!  Ik kon met mijn huidige phonak B90R toestellen niet meer fietsen door de sterke windruis storing. Normaal wandelen met beetje wind aanwezig was al voldoende genoeg om de persoon naast mij niet meer te kunnen verstaan zo erg was het gesteld het windruis probleem.

Ik had het zo gehad met die windruis dat ik een oproep heb gedaan op facebook bij de groep slechthorende / Doven NL en BE. Gelukkig kreeg ik veel reacties en ook van mevr Patricia Joosten. Zij had me berichtje gestuurd dat ze een hoesje genaamd EarGear verkoopt en die de windruis drastisch doet verminderen / verdwijnen. Ze ging mij een test exemplaar opsturen om te proberen.

Na een aantal dagen de EarGear te mogen testen moet ik zeggen dat men windruis niet helemaal verdwenen is maar wel een heel stuk verminderd is en bij het wandelen ook stuk aangenamer is. De EarGear doet echt zijn werk en houdt zoveel mogelijk wind tegen. Wat ook handig is dat de nek koortje kunt vastmaken aan je T-shirt zodat je hoortoestellen zeker niet kwijt speelt mochten ze per ongeluk uit je oren vallen.

Eindelijk ben ik van die winruis vanaf en ben ik een heel gelukkig mens. Ga dit product zeker aanraden bij al men slechthorende vrienden want het zijn alleen maar voordelen om EarGear te gebruiken.

Nieuwsberichten