Over Joosten Hoorspecialisten

Welkom bij Joosten Hoorspecialisten.

Met onze jarenlange ervaring in het audicien-vak hebben wij alle omstandigheden gecreëerd om u een zo optimaal mogelijk hooradvies te geven.

In onze moderne audicienwinkels te Zaandam en Hoorn beschikken wij over de allernieuwste technieken om u zo goed mogelijk te helpen. Joosten Hoorspecialisten is aangesloten bij Hoorprofs, StAr gecertificeerd en Triage-audicien voor de beste hoorzorg verkrijgbaar.

Met onze gratis en vrijblijvende uitgebreide hoortest bieden wij u naast de beste kwaliteit ook nog de beste service. Wij leveren hoortoestellen van alle merken en vinden daarom voor u altijd de beste oplossing voor uw hoorprobleem.Zoekt u meer informatie over hoortoestellen? Kijk dan op: www.joostenhoorspecialisten.nl.

Naast onze hoortoestelwinkels in Zaandam en Hoorn zijn we ook actief op internet. Op deze wijze is het voor u mogelijk uw hoortoestelbatterijen, gehoorbescherming, onderhoudsproducten, telefoontoestellen en tv-versterkers online te kopen.

Wij wensen u veel plezier met winkelen.

Allesvoororen.nl is onderdeel van:

Klachten/Vragen

Heeft u een klacht of andere vragen dan kunt u gebruik maken van ons contactformulier. Ook kunt u ons telefonisch of per post bereiken. Hieronder staan onze contactgegevens:

Joosten Hoorspecialisten - Allesvoororen.nl

Hoorn

Gezondheidscentrum Kersenboogerd
Leonard Bernsteinhof 3
1628TT, Hoorn
Tel: 0229 - 755 134
Support@AllesvoorOren.nl
Openingstijden: ma-vrij 09:00 uur tot 17:00 uur

Zaterdag van 09:00 tot 13:00 uur

Joosten Hoorspecialisten is gecertificeerd StAr, Hoorprof en Triage Audicien in de regio Zaandam en Hoorn. Tevens VGZ gecertificeerd!