Doro 6030 GSM voor slechthorenden

921052
Doro 6030

78.95
(incl. BTW)

Hoorapparaat compatibel

Deze gebruiksvriendelijke mobiele telefoon heeft een handig dun openklapbaar model dat het toetsenbord beschermt wanneer het toestel niet in gebruik is. Maak gebruik van een groter display, verbeterd geluid en duidelijk gescheiden toetsen: allemaal voor een geweldige prijs. GEWELDIG ONTWERP....
+

Deze gebruiksvriendelijke mobiele telefoon heeft een handig dun openklapbaar model dat het toetsenbord beschermt wanneer het toestel niet in gebruik is. Maak gebruik van een groter display, verbeterd geluid en duidelijk gescheiden toetsen: allemaal voor een geweldige prijs.

GEWELDIG ONTWERP. EENVOUDIGE FUNCTIONALITEIT.

Eenvoudig bellen, tekstberichten versturen en foto's maken en delen dankzij de gescheiden toetsen met hoog contrast en een verrassend groot scherm voor een telefoon van dit formaat. De Doro 6030 is een open klapbare telefoon waarmee u oproepen kunt beantwoorden en beëindigen met een simpele klapbeweging. Daarnaast heeft het toestel geweldig geluid en vele praktische functies waaronder de assistentieknop en HAC (geschikt voor dragers van een gehoorapparaat).

  • Groot, goed leesbaar display
  • Gebruiksvriendelijke camera
  • Gescheiden toetsen met hoog contrast
  • Symlockvrij


Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling

Gebruiksaanwijzing Doro 6030 (Manual_Doro_6030_nl_v14_r16498_.pdf, 536 Kb) [Download]

Goed om te weten!

Klantbeoordelingen