iBell2 telefoonmelder voor mobiele telefoons

960073

58.95
(incl. BTW)

Plaats uw mobiele telefoon in de iBell2 mobiele telefoonmelder en wordt wakker als de telefoon gaat. De iBell2 is speciaal bedoeld voor mensen die wakker gebeld willen worden. De iBell 2 geeft met heldere flitsen aan dat er gebeld wordt. De mobiele telefoonmelder kan als stand-alone product...
+

Plaats uw mobiele telefoon in de iBell2 mobiele telefoonmelder en wordt wakker als de telefoon gaat. De iBell2 is speciaal bedoeld voor mensen die wakker gebeld willen worden. De iBell 2 geeft met heldere flitsen aan dat er gebeld wordt.

De mobiele telefoonmelder kan als stand-alone product gebruikt worden, echter is deze ook te koppelen aan het Lisa Wek en waarschuwingsyteem.

IBell2 werkt op batterijen. Als optie is er ook een trilschijf verkrijgbaar die u wakker trilt als u mobiel wordt gebeld. Vooral handig voor mensen die geen oproep mogen of kunnen missen.

De iBell2 is een stijlvolle houder waar elke mobiele telefoon in past. Door de trilling van de mobiele of SmartPhone wordt het systeem geactiveerd en flitst of trilt  de iBell u wakker.

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling

Goed om te weten!

Klantbeoordelingen