Lisa DS-1 / RF trilwekker zilver

920109
Lisa DS-1 trilwekker

165.50
(incl. BTW)

De digitale trilwekker DS-1/RF is een wekker voor slechthorenden met groot digitaal display en kan draadloos gekoppeld worden met diverse signaalgevers.

+

De wekker lisa DS-1/ RF is een elektronische klok met digitale tijdindicatie. Hij wekt met een akoestisch signaal, dat in geluidsfrequentie en in volume kan worden veranderd. Daarnaast kunnen de volgende speciale toebehoren op de wekker worden aangesloten:

  • Vibratiekussen (inbegrepen)
  • Flitsmodule
  • Schakelmodule
  • Akoestische module

De digitale trilwekker DS-1/ RF is een wekker voor slechthorenden met groot digitaal display. Deze wekker kan gebruikt worden in combinatie met externe zenders zoals deze in het wek en waarschuwingsysteem verkrijgbaar zijn. Deze wekker kan op 10 diverse frequenties ingesteld worden. En heeft diverse extra led lampen voor het aangeven van diverse meldingen. Signaalgevers zijn los verkrijgbaar.

Met de DS-1/RF met trilschijf zult u zich niet meer verslapen. Deze eigentijdse digitale wekker heeft namelijk een zeer luid alarm en een effectieve trilschijf.
Handig: de display heeft een automatische helderheid aanpassing en de wekker is voorzien van een herhalingsfunctie en 24 uur stop. U ontvangt de DS-1 digitale wekker met trilschijf standaard inclusief een netsnoer en stekker.

Ook verkrijgbaar in voordelige standalone versie Lisa DS-1

Afmetingen: HxBxD: 6 X 15,5 X 12cm

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling

Goed om te weten!

Klantbeoordelingen